Viser alle 61 resultater

 • Tilbud 3cortona

  3cortona

  956 kr.

  T-shirt fra Max Mara Leisure i den fineste silkekvalitet med stretch. T-shirten er enkel i modellen med korte ærmer, en rund halsudskæring, slids i siderne samt en løs pasform. En elegant T-shirt i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud Aere

  Aere

  300 kr.

  Kjole fra Max Mara i en blød og let kvalitet. Kjolen er enkel i modellen med en løs pasform, en vid halsudskæring, lange ærmer med ‘drop shoulders’ samt slidser i siderne. En casual, men pæn kjole i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Alcuno

  Alcuno

  325 kr.

  Jakke fra Max Mara i den blødeste kvalitet. Jakken er enkel i modellen med korte ærmer, lynlåslukning på fronten, hætte med snøre samt klassiske frontlommer. En skøn, kortærmet jakke i en lækker kvalitet.

 • Angora

  Angora

  1.595 kr.

  Skjorte fra Max Mara Leisure i en let kvalitet af 100% hør. Skjorten er enkel i modellen med knaplukning, frontlommer, et læg på ryggen samt trekvartlange ærmer med ‘drop shoulders’, der fremhæver skjortens vide pasform. En casual skjorte i den læ

 • Tilbud Ariano

  Ariano

  250 kr.

  Bukser fra Max Mara i en smuk og blød kvalitet. Bukserne er enkle i modellen med lynlås- og hægtelukning på fronten, falske baglommer samt let svaj i benene. Et par smukke bukser i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Bussola

  Bussola

  419 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en smuk uldkvalitet. Bukserne er enkle i modellen med en løs pasform, lynlås- og hægtelukning på fronten, side- og baglommer samt læg og dekorative pressefolder. Et par skønne bukser i den fineste kvalitet.

 • Calmi

  Calmi

  2.895 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i en blød kvalitet af 100% bomuld med et blomstret print. Kjolen har en skjult trykknaplukning på fronten, en rund halsudskæring, sidelommer, slids i siderne samt lange ærmer med ‘drop shoulders’, der fremhæver kjolens v

 • Tilbud Canasta

  Canasta

  3.077 kr.

  Trenchcoat fra Weekend Max Mara i en smuk bomuldskvalitet. Jakken er klassisk i modellen med lange raglanærmer, dobbeltradet knaplukning, sidelommer, en slids på ryggen samt et bælte i taljen. En klassisk trenchcoat i en skøn kvalitet.

 • Cannone

  Cannone

  1.395 kr.

  Bukser fra Max Mara Leisure i en let kvalitet af 100% bomuld. Bukserne er enkle i modellen med elastik og snøre i den høje talje, sidelommer samt lige, vide bukseben. Et par casual bukser i den lækreste kvalitet.

 • Cecco

  Cecco

  1.295 kr.

  Cigarettebukser fra Weekend Max Mara i den lækreste bomuldskvalitet med stretch. Bukserne har en skjult hægte- og lynlåslukning på fronten, side- og baglommer samt pressefolder i de ankellange bukseben. Et par klassiske bukser i en skøn kvalitet.

 • Ceci

  Ceci

  2.995 kr.

  Blazerjakke fra Weekend Max Mara i den lækreste kvalitet af 100% lammeuld. Jakken er enkel i modellen med en enkelt knaplukning på fronten, slids på ryggen, frontlommer samt et bredt revers. En skøn blazerjakke i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud Derris

  Derris

  907 kr.

  Stribet strik fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet af 100% bomuld. Strikken er enkel i modellen med lange ærmer, brede ribkanter, en rund halsudskæring samt en regulær pasform. En skøn strik i en lækker kvalitet.

 • Ecuba

  Ecuba

  1.295 kr.

  Shorts fra Weekend Max Mara i en blød kvalitet bestående udelukkende af bomuld og hør. Shortsene er enkle i modellen med lynlås- og hægtelukning, side- og baglommer samt dekorative læg på fronten.

 • Edgard

  Edgard

  795 kr.

  Top fra Weekend Max Mara i den smukkeste kvalitet af 100% silke med et fint blomsterprint på fronten. Toppen er enkel i modellen med brede skulderstropper, en rund halsudskæring samt en løs pasform. En elegant top i den fineste kvalitet.

 • Edmond

  Edmond

  1.395 kr.

  Bukser fra Max Mara Leisure i en let kvalitet af 100% hør. Bukserne er enkle i modellen med en bred elastik i den høje talje, sidelommer samt lige, vide bukseben. Et par skønne bukser i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Erivan

  Erivan

  1.817 kr.

  Strik fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet af 100% kashmir. Strikken er enkel i modellen med motiv på fronten, en regulær pasform, en rund halsudskæring, lange ærmer samt brede ribkanter. En skøn strik i den absolut fineste kvalitet.

 • Etiopia

  Etiopia

  895 kr.

  T-shirt fra Max Mara i en blød og tykkere kvalitet. T-shirten er enkel i modellen med en rund halsudskæring med rib, korte ærme ærmer samt en diskret logodetalje på fronten. En elegant T-shirt i en lækker kvalitet.

 • Gelosia

  Gelosia

  2.495 kr.

  Let jakke fra Weekend Max Mara i en smuk kvalitet bestående udelukkende af bomuld og hør. Jakken er enkel i modellen med en løs pasform, knaplukning, en dyb V-udskæring, revers, frontlommer samt slids på ryggen.

 • Gineceo

  Gineceo

  1.295 kr.

  Cigarettebukser fra Weekend Max Mara i den lækreste bomuldskvalitet med stretch. Bukserne har en skjult hægte- og lynlåslukning på fronten, side- og baglommer samt pressefolder i de ankellange bukseben. Et par klassiske bukser i en skøn kvalitet.

 • Giulio

  Giulio

  1.095 kr.

  Bluse fra Weekend Max Mara i en blød kvalitet af 100% bomuld. Blusen er enkel i modellen med korte flæseærmer, en rund halsudskæring med slids og knaplukning samt en løs pasform. Derudover har blusen et elegant hulmønster samt fine læg front og bag, der g

 • Tilbud Goccia

  Goccia

  275 kr.

  Bluse fra Max Mara i den blødeste kvalitet. Blusen er enkel i modellen med en løs pasform, V-udskæring på fronten, lange ærmer samt dekorative syningsdetaljer. En elegant bluse i en skøn kvalitet.

 • Grazia

  Grazia

  1.795 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en blød hør- og bomuldskvalitet. Bukserne er enkle i modellen med en vid pasform, lynlås- og hægtelukning samt side- og baglommer. Et par elegante bukser i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Hello

  Hello

  2.447 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i den lækreste silkeblanding med blomsterprint. Kjolen er enkel i modellen med lange pufærmer, knaplukning med en lille sløjfe på brystet, en fin flæsekrave samt sidelommer, der er skjult af kjolens løse pasform.

 • Tilbud Higher

  Higher

  1.257 kr.

  Strik fra Weekend Max Mara i den blødeste mohair-blanding med små pailletter, der tilsammen danner brede striber. Derudover er strikken enkel i modellen med lange ærmer, en rund halsudskæring, brede ribkanter samt drop shoulders, der giver strikken en løs

 • Jupiter

  Jupiter

  3.995 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i den fineste kvalitet af 100% silke med et blomstret print. Kjolen er enkel i modellen med trekvartlange ballonærmer, en rund halsudskæring med slids og knaplukning, en skjult lynlåslukning i siden samt sidelommer. En elegant k

 • Karman

  Karman

  2.295 kr.

  Bukser fra Weekend i den fineste kvalitet af 100% silke med et flot blomsterprint. Bukserne er enkle i modellen med en lige pasform, en bred elastik i den høje talje, sidelommer samt bukseben med vidde. Et par elegant bukser i den smukkeste kvalitet.

 • Tilbud Linz

  Linz

  907 kr.

  Strik fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet af 100% bomuld. Strikken er enkel i modellen med trekvartlange raglanærmer, brede ribkanter, en rund halsudskæring samt en løs pasform. En skøn strik i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Luis

  Luis

  716 kr.

  T-shirt fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet af 100% bomuld. T-shirten er enkel i modellen med korte ærmer, rib i den runde halsudskæring, en løs pasform samt en fin detalje på fronten. En skøn T-shirt i den lækreste kvalitet.

 • Malizia

  Malizia

  1.695 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en let kvalitet af 100% hør. Bukserne er enkle i modellen med hægte- og lynlåslukning, side- og baglommer, en høj talje samt pressefolder langs de lige, vide bukseben. Et par klassiske bukser i den lækreste kvalitet.

 • Master

  Master

  3.295 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i en blød kvalitet af 100% bomuld med et stribet print. Kjolen har vide, trekvartlange pufærmer, sidelommer, en vid pasform, en rund halsudskæring med slids og knaplukning samt et fint broderi på fronten, der giver en flot effek

 • Nalut

  Nalut

  2.695 kr.

  Jakke fra Weekend Max Mara i en let kvalitet af 100% hør. Jakken er klassisk i modellen med lange ærmer, knaplukning, frontlommer, brystlomme, slids bagpå, V-udskæring med revers samt skulderpuder. En elegant jakke i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud Nervoso

  Nervoso

  2.167 kr.

  Blazerjakke fra Weekend Max Mara i den lækreste kvalitet af 100% lammeuld. Jakken er enkel i modellen med dobbeltradet knaplukning på fronten, slids på ryggen, frontlommer samt et bredt revers. En skøn blazerjakke i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud Oblare

  Oblare

  325 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en blød og smuk bomuldskvalitet. Bukserne er enkle i modellen med en løs pasform, elastik i taljen, sidelommer samt dekorative pressefolder. Et par skønne bukser i en lækker kvalitet.

 • Oggetti

  Oggetti

  1.995 kr.

  Kjole fra Max Mara Leisure i en blød og stretchy kvalitet. Kjolen er enkel i modellen med brede skulderstropper, en rund halsudskæring samt et skørt med vidde, der fremhæver kjolens feminine udtryk. En casual kjole i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Olinda

  Olinda

  300 kr.

  Bukser fra Max Mara i den lækreste kvalitet. Bukserne er enkle i modellen med en elegant, lige pasform, en skjult lynlåslukning i siden samt en diskret logodetalje på fronten. Et par skønne bukser i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud Ottanta

  Ottanta

  1.677 kr.

  Bluse fra Weekend Max Mara i en florlet kvalitet af 100% silke med det fineste blomsterprint. Blusen er enkel i modellen med lange ballonærmer, asymmetrisk knaplukning på fronten, bindebånd langs halsudskæringen samt en løs pasform.

 • Tilbud Pancone

  Pancone

  956 kr.

  T-shirt fra Weekend Max Mara i en finstrikket kvalitet af 100% hør. T-shirten er enkel i modellen med korte ærmer, en rund halsudskæring, smalle ribkanter samt en løs pasform. En elegant T-shirt i den lækreste kvalitet.

 • Pece

  Pece

  1.495 kr.

  Strik fra Max Mara i en let, finstrikket kvalitet bestående af blandt andet mohair og alpacauld. Strikken er enkel i modellen med en løs pasform, en rund halsudskæring, ribkanter samt lange ærmer.

 • Pontile

  Pontile

  1.395 kr.

  Bukser fra Max Mara Leisure i en let og blød kvalitet. Bukserne er enkle i modellen med en bred elastik i den høje talje, sidelommer samt en lige pasform. Et par casual bukser i den lækreste kvalitet.

 • Pordoi

  Pordoi

  1.295 kr.

  Bluse fra Max Mara Leisure i den lækreste kvalitet af 100% bomuld. Blusen er enkel i modellen med V-udskæring, trekvartlange ballonærmer med en bred elastikkant, slids i siderne samt et læg på fronten, der fremhæver blusens løse pasform. En elegant bluse

 • Prugna

  Prugna

  2.095 kr.

  Kjole fra Max Mara Leisure i en let kvalitet af 100% hør. Kjolen er enkel i modellen med trekvartlange ærmer, knaplukning, sidelommer, en vid pasform samt et bindebånd i taljen, der giver en rigtig flot effekt. En skøn kjole i den lækreste kvalitet.

 • Rampur

  Rampur

  1.695 kr.

  Skjorte fra Weekend Max Mara i en blød kvalitet af 100% bomuld med det fineste blomsterprint. Skjorten er enkel i modellen med en løs pasform, knaplukning på fronten samt lange ærmer med let balloneffekt. Derudover har skjorten fine rynkedetaljer, der giv

 • Tilbud Rivetto

  Rivetto

  3.077 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i den lækreste uldkvalitet. Frakken er enkel i modellen med en løs pasform, dobbeltradet knaplukning på fronten, et bredt revers, sidelommer samt lange raglanærmer.

 • Rubens

  Rubens

  995 kr.

  Top fra Max Mara Leisure i en let og blød kvalitet med en fin struktur. Toppen er enkel i modellen med brede skulderstropper, en rund halsudskæring, slids i siderne samt en løs pasform. En elegant top i en lækker kvalitet.

 • Sabato

  Sabato

  1.395 kr.

  Skjorte fra Weekend Max Mara i en let kvalitet af 100% bomuld med et stribet print. Skjorten er enkel i modellen med knaplukning, brystlomme samt trekvartlange ærmer med ‘drop shoulders’, der fremhæver skjortens vide pasform. En casual skjorte i d

 • Sagoma

  Sagoma

  2.695 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i den fineste kvalitet af 100% silke med et blomstret print. Kjolen er enkel i modellen med korte ærmer, en draperet halsudskæring, en skjult lynlåslukning på ryggen samt en syningsdetalje med bindebånd på fronten. En detalje, d

 • Tilbud Saigon

  Saigon

  3.567 kr.

  Skøn jakke fra Weekend Max Mara i en smuk kvalitet af 100% lammeskind. Jakken er enkel i modellen med knaplukning på fronten, en klassisk krave, lange ærmer, sidelommer samt en elegant A-facon. En skøn jakke i den lækreste kvalitet.

 • Santos

  Santos

  1.595 kr.

  Kjole fra Max Mara Leisure i en blød kvalitet af 100% bomuld. Kjolen er enkel i modellen med korte ærmer, rib i den runde halsudskæring, sidelommer samt en bred volant, der fremhæver skørtets vidde.

 • Tilbud

  Selz

  3.357 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i den lækreste uldkvalitet. Frakken er enkel i modellen med en løs pasform, dobbeltradet knaplukning på fronten, et bredt revers, frontlommer samt et bredt bælte i taljen.

 • Silver

  Silver

  2.295 kr.

  Slå-om-skjorte fra Weekend Max Mara i en skøn silke- og bomuldskvalitet med et stribet print. Skjorten har V-udskæring med knaplukning, et bindebånd i taljen, et bredt læg på ryggen samt trekvartlange ballonærmer med ‘drop shoulders’, der fremhæve

 • Tilbud Tema

  Tema

  1.607 kr.

  Jakke fra Weekend Max Mara i en blød denimkvalitet af 100% bomuld. Jakken er enkel i modellen med knaplukning, frontlommer, en brystlomme samt en klassisk krave. En elegant denimjakke i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud Tubo

  Tubo

  325 kr.

  Kjole fra Max Mara i en blød bomuldskvalitet. Kjolen er enkel i modellen med en løs pasform, en høj hals, en skjult lynlåslukning på ryggen, lange ærmer, syningsdetaljer samt diskrete sidelommer.

 • Tilbud Vela

  Vela

  1.957 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i en florlet kvalitet med det fineste blomsterprint. Kjolen er enkel i modellen med trekvartlange ballonærmer, knaplukning på fronten, en klassisk krave, sidelommer samt bælte i taljen, der markerer overgangen til kjolens fine,

 • Verdun

  Verdun

  2.995 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i en blød kvalitet af 100% bomuld med et flot, blomstret print. Kjolen er enkel i modellen med en rund halsudskæring, slids med knap og bindebånd i nakken, sidelommer samt en bred volant, der fremhæver kjolens vide pasform.

 • Vertice

  Vertice

  2.595 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i en blød bomuldskvalitet. Kjolen er enkel i modellen med korte ærmer, V-udskæring, sidelommer, en skjult lynlåslukning i siden samt fine læg på fronten, der giver en elegant, draperet effekt i skørtet.

 • Vincita

  Vincita

  1.295 kr.

  Bukser fra Max Mara Leisure i en smuk og blød kvalitet med stretch. Bukserne er enkle i modellen med elastik og snøre i taljen, sidelommer samt lige, vide bukseben. Et par smukke bukser i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Visivo

  Visivo

  1.187 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en lækker kvalitet af 100% uld. Bukserne er enkle i modellen med en lige pasform, skjult lynlås- og hægtelukning på fronten, side- og baglommer samt pressefolder for og bag.

 • Tilbud Vite

  Vite

  907 kr.

  Cigarettebukser fra Weekend Max Mara i den lækreste bomuldskvalitet med stretch. Bukserne har en skjult hægte- og lynlåslukning på fronten, side- og baglommer samt pressefolder i buksebenene. Et par klassiske bukser i en skøn kvalitet.

 • Vorra

  Vorra

  1.795 kr.

  Bluse fra Weekend Max Mara i den fineste kvalitet af 100% silke med et flot blomsterprint. Blusen er enkel i modellen med en rund halsudskæring, slids i nakken, et læg bagpå samt trekvartlange ærmer med bindebånd og ‘drop shoulders’, der fremhæver

 • Werner

  Werner

  1.395 kr.

  Skjorte fra Weekend Max Mara i en lækker kvalitet af 100% hør. Skjorten er enkel i modellen med lange ærmer, knapper med perlemorslook, et læg på ryggen samt en løs pasform. En casual skjorte i en skøn kvalitet.

 • Yarden

  Yarden

  3.095 kr.

  Let jakke fra Weekend Max Mara i en smuk hør- og bomuldskvalitet. Jakken er enkel i modellen med dobbeltradet knaplukning, en dyb V-udskæring, revers, frontlommer, en brystlomme samt slids på ryggen.