Viser alle 9 resultater

 • Tilbud Sneakers Philipp Plein Sport ARLENIS

  Sneakers Philipp Plein Sport ARLENIS

  1.435 kr.

  Denne sneaker fra Philipp Plein Sport er uundværlig i skoskabet. Overdelen i tekstil og den grå farve gør den både smart og komfortabel. Foret i tekstil er kombineret med en sål i syntetisk materiale. Den er uimodståelig med dens stærke personlighed!

 • Tilbud Sneakers Philipp Plein Sport KRISTEL

  Sneakers Philipp Plein Sport KRISTEL

  1.435 kr.

  Denne nye sneaker fra Philipp Plein Sport er perfekt! Den får ekstra points for den sporty silhuet, der fremhæves af en overdel i tekstil og den hvide farve. Tekstil til foret og syntetisk materiale til sålen: den har ikke noget at skjule. Den må du bare eje.

 • Tilbud Sneakers Philipp Plein Sport KSISTOF

  Sneakers Philipp Plein Sport KSISTOF

  1.301 kr.

  Blandt kandidaterne til den mest trendy sneaker, har denne kreation fra Philipp Plein Sport alle chancer for at vinde! Den blå farve og overdelen i tekstil gør den både moderne og komfortabel. Ksistof har en sål i syntetisk materiale samt et for i tekstil. Alt i alt er den fejlfri!

 • Tilbud Sneakers Philipp Plein Sport RUTH

  Sneakers Philipp Plein Sport RUTH

  1.050 kr.

  Denne sneaker fra Philipp Plein Sport er både sporty og chik. Den får ekstra points for den sporty silhuet, der fremhæves af en overdel i tekstil og den sorte farve. Ruth har en sål i syntetisk materiale samt et for i tekstil. Alle sneakersfans vil elske den.

 • Tilbud Sneakers Philipp Plein Sport SUNSHINE IS RISING UP

  Sneakers Philipp Plein Sport SUNSHINE IS RISING UP

  1.400 kr.

  Denne sneaker fra Philipp Plein Sport er ganske enkelt uundværlig. Den får ekstra points for den sporty silhuet, der fremhæves af en overdel i tekstil og den sorte farve. Sunshine Is Rising Up har en sål i syntetisk materiale. Foret er i tekstil. Den er sæsonens helt store hit.

 • Tilbud Sweatshirts Philipp Plein Sport ROUND AIR SQUAT

  Sweatshirts Philipp Plein Sport ROUND AIR SQUAT

  700 kr.

  Er der noget bedre til det casual urbane look på en kølig dag, end en sweatshirt? Det er en model i bomuld (95%) og elastan (5%) fra Philipp Plein Sport. Lad dig friste af sportswear-stilen og den komfortable pasform.

 • Tilbud T-shirts m. korte ærmer Philipp Plein Sport BORIS

  T-shirts m. korte ærmer Philipp Plein Sport BORIS

  950 kr.

  Skynd dig at tage denne T-shirt på og få den perfekte stil fra Philipp Plein Sport! Den er grå og er fremstillet i bomuld (95%) og elastan (5%) . En model, der vil holde i mange år!

 • Tilbud T-shirts m. korte ærmer Philipp Plein Sport FORMA LINEA

  T-shirts m. korte ærmer Philipp Plein Sport FORMA LINEA

  592 kr.

  Denne T-shirt fra Philipp Plein Sport slår tonen an med sit smarte look! Den perfekte kombination af en hvid farve og stof i bomuld (100%) . Denne feminine T-shirt vil du komme til at bruge hele sæsonen.

 • Tilbud T-shirts m. korte ærmer Philipp Plein Sport SITTIN OVER HERE

  T-shirts m. korte ærmer Philipp Plein Sport SITTIN OVER HERE

  496 kr.

  Philipp Plein Sport’s ånd skinner klart igennem i designet på denne T-shirt. Den er hvid og er fremstillet i bomuld (100%) . Den passer perfekt til et par jeans eller bermudashorts.