Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Sand skjorter?

Sand Copenhagen – De klassiske skjorter versus det tvistede

Det danske modehus, Sand Copenhagen, blev grundlagt i 80’erne. Hele firmaet er bygget op om et koncept og en filosofi om at blande det klassiske og sofistikerede med noget nyt, noget finurligt og en god portion personlighed. Samtidig er der enormt fokus på kvalitet lige fra tekstiler og fit til stil og komfort. De to grundlæggere og modeelskere havde succes lige fra start, og det er der bestemt ikke noget at sige til.

Spændende skjorter med print

Mange af Sands skjorter har flotte prints. Nogle er ganske nedtonede og neutrale, hvilket passer godt til den professionelle forretningsmand, mens andre er mere vovede og ungdommelige. For selvom skjorterne bestemt er til pænt brug, enten i arbejdet eller til særlige begivenheder, behøver alting absolut ikke at være konservativt og kedeligt. Må det ikke skille sig for meget ud, kan du for eksempel vælge en lyseblå skjorte med et mørkeblåt mønster, som med tone-i-tone-farverne ikke er voldsomt iøjefaldende, men som heller ikke er plant og intetsigende. I den anden ende af skalaen kan du også være mere festlig og skille dig ud med en blomstret skjorte, der er utrolig moderne blandt det yngre segment. Kort sagt har Sand Copenhagen skjorter til alle, der går op i kvalitet, og som gerne vil udtrykke lidt personlighed gennem sin påklædning.

Dansk designæstetik møder italiensk kvalitet

Sand Copenhagen har taget det absolut bedste fra to verdener. De har en baggrund med skandinavisk æstetik, som de ikke går på kompromis med. Her har man den flotte silhuet, øje for detaljerne, og elementer der gerne må udfordre status quo. Deres design studio ligger i Italien, hvorfra de har adgang til de bedste materialer, gode skræddere og viden om det perfekte snit. Italienske materialer er givetvis mere kostlige end det, man kan fremstille i mange andre dele af verden, men det er bestemt også af bedre kvalitet, og det føles blødere og mere behageligt på kroppen. Den danske designvirksomhed følger nøje med fra start til slut og ser også tekstilerne blive vævet sammen af de italienske craftsmen. På den måde er de sikre på, at stoffet lever op til de høje standarder, de stiller sig selv.

Sand tøj made in Europe

I og med at Sand Copenhagens design studio ligger i Italien, er deres leverandører også blevet til deres naboer. Det betyder, at de konstant kan kontrollere og regulere produktionen af deres varer. Andre dele af fremstillingsprocessen foregår i Portugal, hvilket stadig er tæt nok på til, at virksomheden har styr på, hvad der foregår, kan sikre gode forhold, og sørge for at alt er, som det skal være. ”Made in Europe” er et enormt kvalitetsstempel, som kun få modehuse kan leve op til nu til dags, hvor mange blot fokuserer på at have så lave produktionsomkostninger som muligt. ”Made in Europe” er samtidig en tryghed, fordi ingen med en armslængdes afstand kan gå bag om ryggen på nogen – man ved, hvad der sker, og at hvert led i værdikæden lever op til europæiske standarder, og samtidig leverer de produkter af god kvalitet.