Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Sand strik til kvinder?

Sand strik til kvinder

Fremhæv din personlige stil med en strikket model fra det danske designmærke Sand. Sand har eksisteret siden 1980’erne og er populært over det meste af verden. Mærket er grundlagt af Søren og Lene Sand fra Randers. Det er moderne tøj til både mænd og kvinder. Herunder kan du se alle de strikkede Sand-modeller til kvinder, vi har her på Fashionbox.dk. Det er trendy modeller, der er klassiske, sofistikerede og feminine med små, finurlige detaljer, der gør hver model unik. Her er det nyeste nye, her er gode tilbud, og her er noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Strikbluse

Når du vælger en strikbluse fra Sand Women-kollektionen, får du tøj, som er solidt og holdbart – både hvad gælder materialerne, men også stilmæssigt. Det er tøj, der samtidig med at være moderigtigt og klassisk også er tidløst, så du stadig kan bære det om ½ år, når der er kommet en ny kollektion i butikkerne.

Mere end bare strik

I denne kategori har vi her hos Fashionbox.dk samlet alle de strikkede modeller, men Sand er meget mere end strik. Så i Sands produktkatalog kan du også finde alt det, du kan sætte til din strik. Bukser, kjoler, nederdele osv.
Ligesom du også kan finde jakken eller frakken, som du gerne vil have ud over, når du skal udendørs.
Sand Women strik kan også nemt sættes sammen med tøj fra andre af vores populære mærker her på Fashionbox.dk.

Stort udvalg af Sand Women

Sand er et ideelt mærke at vælge, når du gerne vil reflektere din personlighed i dit tøj. Sand Women strik er nemlig tøj for enhver smag, til kvinder i alle aldre og til enhver lejlighed.
Du kan finde alt fra den frække, urbane teddytop til ungdomsfesten på kollegiet over den mere ærbare, men stadig festlige kjole til familiefesten til den dejlige afslappede trøje, der kan bruges ud over til det hele.
Modellerne fås i mange farver, fra den helt neutrale til de mere sprælske. Ensfarvede eller mønstrede.

Det sidste nye fra Sand

Sand er et kreativt brand, der følger med tiden og moden. De designer hele tiden nye modeller, der kan sætte et stilfuldt præg på din garderobe. Derfor synes vi, at du skal have mulighed for at få besked, lige så snart vi har de nyeste modeller fra Sand – og alle de andre lækre og populære brands vi fører – og sender dig gerne en mail om det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første, der får mulighed for at se de sprit nye varer.

Køb Sand online eller i butikken

På Fashionbox.dk kan du bestille Sand strik via din computer, tablet eller smartphone og få det leveret lige til døren uden ekstraomkostninger – vi betaler fragten. Vi leverer lige så hurtigt, det er overhovedet muligt.