Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Sensi?

Sensi Cashmere

En historie om den ypperste og ædle kvalitet af det originale mongolian cashmere. Sensi mestrer sin kunnen, i at arbejde med kashmir idet de koncentrerer sig om de gode klassiske styles såsom kabelstrik med rundhals eller v-hals, cardigan og ikke mindst en lækker rullekrave.

 

Kashmir strik til kvinder

Kashmir er kendt for at være en af de fineste og mest unikke naturfibre. Fibren kommer fra kashmiegeden, og kaldes oftest kashmir uld, men er i virkeligheden hår, som findes i underpelsen på halsen af geden. Cashmere er fibre af den fineste kvalitet, og grundet fibrenes tynde kvalitet, får kashmir strik et meget elegant look. Samtidig er kashmir er varm fiber, der hjælper geden med at holde varmen, under den ekstreme vinter, som den oplever hvert år.

 

Når kashmir bliver Fashion

Sansi Cashmere’s design team står for høj kvalitet, innovation samt unikke designs og forarbejdningsteknikker. Sensi’s vigtigste kvalitetsprædikat er kashmirens følelse på huden, samt deres særlige spindeteknik af garnet.

Sensi Cashmere er lækre klassiske kashmir styles, med et twist af tidens trends og tendenser. En let følelse på kroppen, og en fantastisk udstråling kendetegner strikkene hos Sensi Cashmere. Sortimentet består bl.a. af kashmir strik, cardigans og tørklæder.

Hver sæson mestrer Sensi at kombinere harmoniske farver, med moderigtigt design.

 

Bevar din cashmere længe

Vasker du din cashmire med uldvaske mild samt skånsomt, bevares den fine struktur, smidighed og farve, i din ynglings cashmere.