Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Sibin Linnebjerg strik til kvinder?

Sibin Linnebjerg strik til kvinder

I sin tid var tøj noget, man bar for ikke at fryse og for at dække sig til. I dag er tøj meget mere end det. Tøj er et statement, tøj er kommunikation. Tøj er ikke bare tøj! På samme måde er strik fra Sibin Linnebjerg heller ikke bare strik. Med strik fra Sibin Linnebjerg sender du et budskab. Se vores varierede udvalg af Sibin Linnebjerg strik til kvinder herunder.
Sibin Linnebjerg udstråler kvalitet og trendy design lavet. Det er lavet af gode materialer og efter traditionelle produktionsmetoder. Hver enkelt model er en blanding af mode, tradition og klassisk stil med et urban touch.

Dansk design

Det danske brand blev grundlagt i 1997 af to designere, og i dag der det populært i mange europæiske lande.
Det er dansk design, når det er mest gennemtænkt. Strik fra Sibin Linnebjerg henvender sig til den moderigtige, kvalitetsbevidste kvinde, der vil udtrykke cool elegance blandet med et afslappet look og en følelse af at være catwalken værdig.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet

Netop på grund af det feminine look er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Sibin Linnebjerg appellerer til den travle karrierekvinde.
Derfor er alle de strikkede modeller fremstillet af de fineste og bedste materialer og garner, som er slidstærkt, så strikvarerne kan bruges igen og igen – og ikke mindst så de kan vaskes i maskine uden at miste sin form, farve og fasthed.

Strik til enhver årstid

I Sibin Linnebjergs produktføljeton finder du strik, du kan bruge forår, sommer, efterår eller vinter.
I forårs- og sommerkollektionen kan du finde toppe, kjoler, bluser og små cardigans til kølige aftener. De strikkede forårs- og sommermodeller er i smukke, glade og lyse forårsfarver, men også i mere naturlige og neutrale farver, som kan følge med dig ind i efterårets og vinterens komme.
I efterårs- og vinterkollektionen er det varmere og mørkere farver, der går igen, men også lyse, afdæmpede farver, som passer godt til lige netop denne årstid. Her finder du lune sweaters, varme jakker og ponchoer, huer og tørklæder, men også den varme, strikkede kjole med lange ærmer, når den elegante stil skal holdes.

Stå forrest i køen

Det er svært ikke at forelske sig i Sibin Linnebjergs strikvarer. Derfor vil vi gerne give dig mulighed for at stå forrest i køen, når de barsler med en ny kollektion. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv blandt de første, der får besked, når vores hylder bugner af de nye, smukke og smarte strikkede modeller.