Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Sibin Linnebjerg?

Sibin Linnebjerg er et dansk mærke, som er startet af to designere i 1997. Brandet ønskede at designe strikvarer i et moderne og stilfuldt design.

Med et kæmpe udvalg af strikvarer i lækker kvalitet og skønne materialer appelerer Sibin Linnebjerg til kvalitetsbevidste kvinder. Strikvarerne er lavet af de fineste og bedste garner, som holder stærkt og strikvarerne kan vaskes i maskine.

Mærket designer strikvarer med et moderne look som er inspireret af tidens trends, men uden at gå på kompromis med brandets unikke træk og linjer. Strikvarerne er klassiske og præget af traditionelle linjer og snit. Med en følelse af elegance og det moderne præg kan strikvarerne tilføre noget nyt og stilfuldt til garderoben. Om det er en cardigan, bluse eller nederdel så kan Sibin Linnebjergs strikvarer styles både til hverdag og fest. 

Brandet har stor succes med deres udvalg af moderne strikvarer og er populært over store dele af Europa. Kundebasen er vigtig for deres valg af markedsposition i skandinavien og Europa, da de ønsker det bedste for deres kunder. Mærket Sibin Linnebjerg er en international forretning med kontinuerlig vækst.