Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Skind?

Skind til kvinder

Få dit personlige udtryk med lækre skind styles fra Remain, Hugo Boss, Sand Copenhagen og andre kendte brands. Skind er i alle sæsoner i must have og dette kan både være bukser, jakker, toppe elle smukke kjoler i det lækreste lammeskind. Skind styles kan dresses til hverdag og fest.

Skind til damer

Her hos Fashionbox har vi udvalgt hvad vi mener er det perfekte skind sortiment, hos os vil du finde musthave pieces til din garderobe. Grundet den enormt høje skind kvalitet, kan ethvert piece i sortimentet løfte ethvert outfit. Vi har som noget nyt Remain Birger Christen skind hos Fashionbox, hvilket vi er meget stolte af.

Skind tilføjer noget helt særligt til garderoben, som ingen andre materialer kan. Skind er både eksklusivt og råt, men med den rigtige styling kan det også være feminint. Skind kan både bruges til hverdag og fest, det handler igen om hvad du sætter til det. Brug dine skindbukser med et par sneakers, og en fed t shirt til hverdag, og style dem med en høj sko og en elegant silkeskjorte til fest.

Vores skind er af højeste kvalitet, det betyder at tøjet både udstråler eksklusivitet, og at det er rart at have på. Vores leverandører bruger det blødeste lammeskind, så du kan se fantastisk ud i skind, og have det lige så fantastisk.

 

Skindbukser

Skindbukser findes i forskellige modeller, og har ofte et råt udtryk. Du kan fx vælge et par skind leggings som sidder tæt men med supper god komfort på grund af stretch funktionen. Skindbukser med læg er den lidt løsere model som giver et flot konfektioneret udtryk.

 

Skindnederdele

Skindnederdelen er god til dig der godt kan lide skind looket, men føler at en buks bliver for rå. En sort skindnederdel, stylet med en feminin hvid skjorte, er den perfekte kombination af råt og feminint. Vælg en skindnederdel med stretch i, så den ikke begrænser dig i din hverdag.

 

Skindkjoler

Kjoler i skind kan give den lille sorte et nyt, mere modigt look og et nyt personligt udtryk. Dette uanset om den vælges kort eller lang, loose eller fitted. Vælg en skindkjole, hvis du gerne vil udfordre den almene forestilling om hvordan en kjole ser ud.

 

Skindjakker

Den klassiske korte skindjakke er et absolut must have i garderoben. Den findes i mange forskellige former og farver. Heriblandt bikermodel der har et råt udtryk, men også som den klassiske blazer og som noget nyt også i kimono facon.

Brug din skindjakke udenpå en elegant silkeskjorte, for at bryde det meget pæne udtryk.

 

Skindskjorter

Skindskjorten er et perfekt basis element, i enhver garderobe. Brug den med jeans til hverdag, for et casual look, eller med en pæn buks, for et pænere aften look.