Viser alle 67 resultater

Vil du vide mere omkring Stenströms?

Stenstrøm

Stenstrøm skjorter med lækre detaljer og kontraster, i super kvalitet. Hos fashionbox.dk finder du et lækkert udvalg i Stenstrøm skjorter, vi fører Stenstrøm skjorter i slim fit og Stenstrøm skjorter i fitted body og med flere flip varianter.

Nyheden i denne sæson er de vaskede kvaliteter til et mere casual/sport udtryk.

Vi pakker naturligvis ind som gave, hvis du blot markerer det ved betaling. Husk du har gratis fragt og 14 dages fuld returret på alle køb hos fashionbox.dk

Stenstrøms skjorter

Stenstrøms skjorter er synonym med stil, kvalitet og know how gennem 100 års tradition for godt håndværk. Denne filosofi har gjort Stenströms skjorter til et af ​​Sveriges mest kendte og respekterede brands.

Den klassiske Stenströms skjorte har mere end 100 års tradition, for godt håndværk og kvalitet, og er i dag kongelig hof leverandør til hele den svenske kongefamilie.

Hos fashionbox.dk er Stenstrøms blandt topmærkerne i vores skjorte afdeling, sammen med Hugo Boss udgør de et spændende udvalg af skjorter til kvinder.

Knapperne er ofte i kontrast eller syet med kontrast tråd som linker til en farve i skjorten. Knapperne i farverne hvid, sand, grå og lys blå er i perlemor, andre farver er kunst materiale.

En Stenstrøms skjorte består af 25 dele, som syes i 65 momenter. Den vigtigste del af skjorten er flippen som alene udgør 25 momenter.

Det tager godt en time at producere en skjorte.

Kvaliteten i en Stenstrøms skjorte tager udgangspunkt i de bedste væverier fra Italien, der arbejdes med egen produktudvikling i samarbejde med blandt andre Albini group herunder Thomas Mason. Dette samarbejde ender hver sæson med en skjorte kollektion på op til 100 varianter.

Vask: De fleste skjorter fra Stenstrøms kan tåle maskinvask ved 60 grader, af den simple grund at bakterier ikke forsvinder ved 40 grader.