Viser alle 12 resultater

 • Tilbud Coccinelleaura

  Coccinelleaura

  Original price was: 1.599 kr..Current price is: 1.279 kr..

  Introducing Coccinelleaura – en smuk og enkel mini taske i skind fra Coccinelle’s serie Aura. Perfekt til at holde styr på dine essentielle ting med 3 små lommer til kreditkort. Med en justerbar skindrem og en medfølgende kæde skulderrem, er denne taske både praktisk og stilfuld.

 • Tilbud Coccinelledew

  Coccinelledew

  Original price was: 1.799 kr..Current price is: 1.439 kr..

  Opgrader din stil med denne lækre minibag fra Coccinelle’s nye serie, Dew. Fremstillet i skind og designet med en praktisk flap lukning med magnet. Med en aftagelig, justerbar skindrem og kæde, samt indvendige rum og kreditkortlommer, er denne taske både elegant og funktionel.

 • Tilbud CRÉTON Ravenna taske (GOLDEN OCHRE, ONESIZE)

  CRÉTON Ravenna taske (GOLDEN OCHRE, ONESIZE)

  Original price was: 300 kr..Current price is: 150 kr..

  Introducing the CRÉTON Ravenna taske in GOLDEN OCHRE! This stylish bag features a spacious interior and a sleek silver zipper. Please note: Chain shoulder strap sold separately. Customize your own Ravenna bag with your favorite colors – choose from seven stunning options. Mix and match up to three bags on one chain for a unique look!

 • Tilbud CRÉTON Ravenna taske (OFFWHITE, ONESIZE)

  CRÉTON Ravenna taske (OFFWHITE, ONESIZE)

  Original price was: 300 kr..Current price is: 150 kr..

  Ravenna taske fra Créton. Tasken har et stort rum samt sølv-farvet lynlås. BEMÆRK: Kæde-skulderstroppen købes separat. Se varenr. CR-706-9345 Design din egen taske med Ravenna! Du køber den/de farver, du bedst kan lide – vælg mellem hele syv forskellige farver. Der kan være op til tre tasker på en kæde.

 • Tilbud CRÉTON Ravenna taske (ROSA, ONESIZE)

  CRÉTON Ravenna taske (ROSA, ONESIZE)

  Original price was: 300 kr..Current price is: 150 kr..

  Introducing the CRÉTON Ravenna taske in ROSA, ONESIZE – a stylish and versatile accessory from Créton. Featuring a spacious interior and a sleek silver zipper for added convenience. Please note: The chain shoulder strap is sold separately. Customize your own Ravenna bag by choosing from seven vibrant colors to suit your style. Mix and match up to three bags on a single chain for a unique look.

 • Tilbud CRÉTON Ravenna taske (SORT, ONESIZE)

  CRÉTON Ravenna taske (SORT, ONESIZE)

  Original price was: 300 kr..Current price is: 150 kr..

  Ravenna-tasken fra Créton er et must-have for alle modebevidste! Tasken har et stort rum med sølv-farvet lynlås og er i et stilfuldt, sort design. BEMÆRK: Kæde-skulderstroppen købes separat. Design din egen taske med Ravenna! Du kan vælge mellem syv forskellige farver og lave op til tre tasker på en kæde. Tag Ravenna-tasken med til fest eller brug den til hverdag – den er lige så praktisk som smuk!

 • Guess Becci Double Zip Crossbody BLA Black One size

  Guess Becci Double Zip Crossbody BLA Black One size

  1.049 kr.

  Sæt et stilfuldt touch på din look med denne Guess Becci Double Zip Crossbody Taske. Taske har et dobbeltrum med lynlåslukning, tre kortholdere på indersiden, et inderrum med lynlåslukning, et hovedrum med magnetisk lukning, en skulderstrop med kæde, et metallogo ved fronten og en skulderstroplængde på 125 cm. Denne stilfulde taske er perfekt til at give enhver look et moderne finish. Længde: 26 cm, Bredde: 7 cm, Højde: 18 cm.

 • Guess Giully Camera Bag Apricot Cream One size

  Guess Giully Camera Bag Apricot Cream One size

  999 kr.

  Kom og oplev stil og komfort kombineret med klasse og eleganse med den stilfulde Giully Camera Bag fra Guess. Denne elegante taske er udstyret med gulddetaljer og er perfekt til at bære dit kamera, dine små ejendele og andet. Taske har to hovedrum med lynlåslukning, et inderrum med lynlåslukning, en inderlomme og en skulderrem med kæde for bedre håndtering. Metallogoet ved fronten tilføjer et ekstra strejf af klasse. Skulderstroplængden er 130 cm, og målene er 21 cm i længden, 8 cm i bredden og 14 cm i højden. Denne praktiske og stilfulde Taske med kæde fra Guess giver din garderobe et touch af modernitet.

 • Guess Giully Camera Bag Beige One size

  Guess Giully Camera Bag Beige One size

  999 kr.

  Opgrader din stil med Guess Giully Camera Bag i beige! Denne taske med gulddetaljer har to hovedrum og et inderrum med lynlåslukning, perfekt til at organisere dine ejendele. Med en skulderstrop med kæde og en skulderstroplængde på 130 cm, er denne taske både elegant og praktisk. Mål: Længde 21 cm, Bredde 8 cm, Højde 14 cm.

 • Guess Giully Camera Bag BLA Black One size

  Guess Giully Camera Bag BLA Black One size

  999 kr.

  Nyd denne smukke Guess Giully Kamera Taske i en sort farve. Taske med gulddetaljer, der tilføjer lidt glamour til det klassiske design. Taske med to hovedrum med lynlåslukning og et inderrum med lynlåslukning. Taske med en inderlomme og justerbar skulderstrop med kæde. Tilføj en glamourøs touch til din look med denne Guess Giully Kamera Taske. Med en metal logo ved fronten og en skulderstroplængde på 130 cm, kan du tage denne taske med på alle dine eventyr. Mål: Længde: 21 cm, Bredde: 8 cm, Højde: 14 cm.

 • Guess Katey Croc Mini Bag Light Rum One size

  Guess Katey Croc Mini Bag Light Rum One size

  539 kr.

  Fin taske fra GUESS. – Lomme indeni med lynlåslukning- Ej justerbart håndtag med kæde- Metallisk logo med en forside- Længde: 22, Bredde: 4, Højde: 13

 • Icon Wallet / Nero

  Icon Wallet / Nero

  1.199 kr.

  Opgrader din stil med denne ikoniske Icon Wallet / Nero taske fra Mandarina Duck. Denne minitaske fra Icon serien er perfekt til at holde styr på din mobiltelefon, sedler og kort med 6 praktiske lommer. Med en aftagelig skulderrem i en elegant kombination af læder og kæde, er denne taske både stilfuld og praktisk.

Vil du vide mere omkring Taske med kæde?

Tasker med kæde

Ejer du en taske med kæde? Hvis ikke, er det på tide at slå til. Tasker med kæderem er en stor trend denne sæson, og et must-have i enhver kvindes garderobe.

Tasker med kæde er utrolig eksklusive i udtrykket, og skaber en elegant helhed idet kæden altid matcher taskens øvrige hardware.

Kæderne findes som regel i sølv og guld, som kan tilpasses din personlige smag. Nogle tasker har læder flettet ind i kæden, der bryder det meget elegante look.