Viser alle 22 resultater

 • Tilbud ADA

  ADA

  Original price was: 899 kr..Current price is: 450 kr..

  Valentino Bags’ Ada crossbodytaske er lavet af smukt kvalitets PU læder med et quiltet design og Valentino Bags’ brandnavn detaljeret på forsiden. Denne crossbodytaske leveres med en aftagelig og justerbar skulderrem og indeholder en rummelig i i tonen: Professionel. Perfekt til at holde dine vigtige ting organiseret og stilfuldt på farten!

 • Alexia

  Alexia

  1.199 kr.

  Valentino Bags ALEXIA Women Bag

 • Bag

  Bag

  949 kr.

  Valentino Bags SUPERMAN Women Bag

 • Tilbud Belty

  Belty

  Original price was: 449 kr..Current price is: 225 kr..

  Bælte fremstillet af smukt og stærkt PU-læder af høj kvalitet, pyntet med Valentino-logoet i gyldne hardwarebogstaver. Denne model passer rundt om løkkerne på dine jeans eller omkring taljen.

 • Bigs

  Bigs

  799 kr.

  Den ‘Bigs’ crossbodytaske fra Valentino Bags åbner op til et overraskende rummeligt interiør med to åbne rum og et lukket med lynlås. Opbevar dine kort og nøgler i den lynlåslukkede sidelomme. Skulderremmen er justerbar i længden og detaljeret i tonen: Professionel.

 • Tilbud Brixton

  Brixton

  Original price was: 949 kr..Current price is: 664 kr..

  Opbevar dine ejendele organiseret med Brixton håndtasken fra Valentino. Denne taske er designet til funktionalitet med tre rummelige rum. Med en justerbar og aftagelig skulderrem er denne taske ideel til den professionelle kvinde.

 • Clutch

  Clutch

  649 kr.

  Oplev en elegant Valentino Clutch, perfekt fremstillet af PU-materiale. Denne ‘Divina’ taske har tilstrækkelig plads til dine daglige fornødenheder som mobiltelefon, kortpung og nøgler. Bær den med den gyldne kædestrop og vis den elegante dusk frem.

 • Divina

  Divina

  585 kr.

  Forkæl dig selv med Valentinos ‘Divina’ crossbodytaske, der er prydet med det ikoniske tassel-tippede V-plakat. Denne taske er lavet af PU-læder med et polyesterinteriør og har en rummelig hovedrum, der passer til din telefon og nøgler. Med en lynlåslomme i siden er denne taske perfekt til den professionelle kvinde.

 • Divina Clutch

  Divina Clutch

  599 kr.

  Cool lille håndtaske med elegant kæde vandfald og skjult spænde lukning i front. Klassisk kæde skulder rem.

 • Tilbud Leith RE

  Leith RE

  Original price was: 1.199 kr..Current price is: 600 kr..

  Få styr på dine ejendele med Leith RE krydsbody fra Valentino Bags. Denne taske åbnes med frontklappen og har plads til din pung, telefon og nøgler. Lavet af genanvendt polyester og PU læder med gyldne hardware detaljer.

 • Tilbud Liuto

  Liuto

  Original price was: 749 kr..Current price is: 375 kr..

  Valentino Bags LIUTO Women Bag

 • Tilbud Manhattan RE

  Manhattan RE

  Original price was: 999 kr..Current price is: 500 kr..

  Manhatten Re skuldertasken fra Valentino Bags er fremstillet af Recycled PU-læder og har guldtonede detaljer. Tasken leveres med to skulderstropper, der begge kan justeres efter din foretrukne længde.

 • Ocarina

  Ocarina

  999 kr.

  Få fat i den stilfulde Valentino Bags Ocarina crossbody taske, perfekt til den professionelle tone. Lavet af genanvendt PU læder med hardware detaljer for et moderne look. To lynlåsrum giver masser af plads til at opbevare din pung, nøgler og telefon sikkert organiseret.

 • Tilbud Ocarina Denim

  Ocarina Denim

  Original price was: 1.149 kr..Current price is: 804 kr..

  Få fat i denne bæredygtige Ocarina Denim crossbody taske fra Valentino, lavet af genanvendte materialer. Tasken åbnes med en lynlås i hovedrummet under klaplåget. Skulderremmene kan styles på forskellige måder, så tasken kan bæres langt eller kort. Perfekt til en professionel stil!

 • Pattie

  Pattie

  849 kr.

  Krydsbody taske fra Valentino Bags’ Pattie serie, lavet af PU læder med et polyester interiør. Valentinos brandnavn er udsmykket foran i gyldent hardware og øverst på tasken i PU-bogstaver. Lukket med lynlås, denne krydsbody taske i tonen: Professionel.

 • Tilbud Princesa

  Princesa

  Original price was: 1.349 kr..Current price is: 675 kr..

  Princesa Tote fra Valentino Bags er perfekt til rejser, kontoret eller en dag væk. Den er fremstillet af kunstigt PU-læder og er generøst designet til at opfylde alle dine behov en dag væk.

 • Relax

  Relax

  1.399 kr.

  Få fat i denne stilfulde håndtaske fra Valentino Relax-serien, lavet af PU læder med et legende Valentino design. Den er udsmykket med gyldent hardware og åbner op til en rummelig indvendig, perfekt til opbevaring af dine ting. En ideel taske til daglig brug på kontoret med et professionelt udtryk.

 • Tilbud Special Martu

  Special Martu

  Original price was: 699 kr..Current price is: 350 kr..

  Den Special Martu crossbodytaske fra Valentino Bags er lavet af kunstig PU-læder og åbnes med lynlås til et interiør til at bære dine behov. Skulderremmen er justerbar, så tasken kan bæres i din foretrukne længde. En professionel og stilfuld tilføjelse til din garderobe!

 • Tilbud Superman Shopper

  Superman Shopper

  Original price was: 1.049 kr..Current price is: 525 kr..

  Valentino Bags SUPERMAN Women Bag

 • Valentino Alexia Shopping 001 Nero One size

  Valentino Alexia Shopping 001 Nero One size

  1.149 kr.

  Oplev den elegante Valentino Alexia Shopping 001 Nero taske, perfekt til enhver lejlighed. Med tre lommer, justerbar skulderstrop og stilfuldt logo-design. Skab et sofistikeret look med denne luksuriøse taske fra Valentino.

 • Valentino Alexia Shopping F61 Polvere One size

  Valentino Alexia Shopping F61 Polvere One size

  1.149 kr.

  Taske fra Valentino. – Tre lommer med en lynlåslomme med en knaplukning- Et inderrum med lynlås- En justérbar skulderstrop med en skulderstrop med logo- Skulderstroplængde 78 cm- Skulderstroplængde 116,5 cm- Skulderstroplængde 30 cm- Længde: 20, Bredde: 9,5, Højde: 15

 • Valentino Ipanema Re Shopping Grey-blue Onesize

  Valentino Ipanema Re Shopping Grey-blue Onesize

  1.199 kr.

  Valentino Ipanema Re Shopping Grey-blue Onesize er den ultimative håndtaske fra Valentino. Med et stort rum med magnetisk lukning, et lynlåsrum og en inderlomme, er denne taske både praktisk og stilfuld. Med to justérbare skulderstropper og en lille, aftagelig taske er denne taske perfekt til enhver lejlighed. Husk, for godkendt retur skal produktet være ubeskadiget og returneres med originale etiketter og emballage.