Kortærmet skjorter

Kortærmet skjorter

Den kortærmede skjorte er den ideelle løsning til en varm sommerdag og lige som den langærmede fås den i mange forskellige udformninger. Der er alt lige fra den med den løse pasform, der er perfekt at have uden på de korte bukser på en varm dag i ferien og til den mere formelt udseende kortærmede, der sagtens kan bruge under jakken på jakkesættet, uden at der er nogen, der opdager det. Vi fører kortærmede skjorter fra bl.a. Hugo Boss, Boss Green og Eterna. Så tjek udvalget ud her og læs mere om kortærmede skjorter nederst på siden.

Vis flere produkter

Skjorter med korte ærmer til en varm dag

For de fleste er den kortærmede skjorte lig med en mere casual påklædning. Den går fint til privat og feriebrug og kan også sagtens bruges en varm dag på jobbet, hvis bare du vælger en af de lidt mere formelle udgaver af den kortærmede skjorte.

Især til privat brug og til ferien er den mere løstsiddende skjorte med kulørte farver eller kraftige mønstre det oplagte valg. Den løse pasform gør det oplagt, at have den siddende uden på bukserne, så der er ekstra god ventilation i varmen. Det lægger igen op til at vælge løstsiddende, korte bukser, så du helt undgår noget, der strammer.

Den kortærmede skjorte til jobbet

De kortærmede skjorter vi har flest af her hos FashionBox, er dog primært dem, der passer perfekt til en sommerdag på jobbet. De er oftest i regular eller classic fit, men fås også i slim fit, hvis det skal være lidt mere stilfuldt end normalt.


Udover de kortere ærmer er der ikke andet ved disse kortærmede skjorter, der er forskelligt fra den traditionelle langærmede version. Ligesom disse fås skjorten med forskelligt udformede flipper, knapper og brystlommer. Manchetterne er de eneste, der mangler.


Farver, mønstre og stofvalg er lige så varierede som de langærmede og vi har både kortærmede skjorter i klassisk hvidt og blå nuancer, ligesom de også kan fås i både striber, tern og forskellige farver.

Kortærmet skjorte til jakkesæt

En kortærmet skjorte i f.eks. slim fit kan sagtens anvendes under jakkesættet på en varm sommerdag. For selv om det måske ikke er helt ”lovligt”, så kan det blive nødvendigt, hvis det skal være til at holde de høje varmegrader ud.
Det går da også ganske fint, så længe du beholder jakken på og sørger du for at følge de tips, vi giver dig her, vil der ikke være nogen, der har mistanke om at du har ”snydt” men ærmelængden på skjorten.


Det vigtigste du skal sørge for, er at vælge en kortærmet skjorte med en mere formel flip. Enten den almindelige klassiske skjorteflip med løstsiddende flipper, der peger ned mod brystet eller en button down-version, hvor flipperne knappes fast til skjorten med en knap for enden af hver flip.
Derved bliver det muligt at bære slips til skjorten, uden at det kommer til at se forkert ud og du får en lige så stramt look, som du ville få med en langærmet skjorte.


Vil du hellere ”play safe”, kan du naturligvis også se nærmere på de langærmede skjorter lige her.

Tilbage til toppen