Lloyd

Lloyd sko

H. F. Meyer grundlagde skofabrikken H. F.-Meyer-Schuhfabrik i Bremen, og han satte dermed startskuddet for mærket LLOYD og virkeliggørelsen af hans drøm om at fremstille sko. I 1925 sikrer LLOYD sig deres navn og to år efter skifter hele virksomheden navn til LLOYD.

Vis flere produkter

Høj kvalitet siden 1888

Det tyske firma Lloyd har siden 1888 specialiseret sig i at lave eksklusive kvalitetssko til både herrer og damer. Der bliver lagt stor vægt på form, tilpasning, design og godt håndværk, når de fremstiller deres stilfulde kollektioner, og deres store viden og mange års erfaring kommer dig til gode. Skoene fra Lloyd er utrolig flotte, og de er samtidig fantastisk komfortable at have på, hvilket gør dem til det perfekte valg til en dag på kontoret eller en aften i fint selskab. 

Moderne men klassisk

Der er ingen tvivl om, at skoene fra det tyske firma har et meget traditionelt, klassisk design. Samtidig formår de dog at skabe flotte detaljer, som støtter sig op af nutidens mode. Læg blandt andet mærke til, hvordan enkelte modeller har kombinerede materialer, og hvordan farvede syninger på andre sko stikker ud og skaber et trendy tone-i-tone udtryk. Dette er alt sammen små enkeltheder, der gør, at skoene på ingen måde er outdated, selvom det overordnede design har rødder langt tilbage i tiden. På den måde formår Lloyd at bringe det klassiske sammen med det moderne, så det passer til nutidens stilede mænd.

Læder og ruskind sko

Hos Fashionbox har vi udvalgt nogle af de mest stilfulde sko fra Lloyd. Mange af dem er det, firmaet selv betegner som ”business sko”. De skinnende lædersko i kalveskind passer formidabelt til et jakkesæt, mens ruskindsskoene har et mere afslappet look og sagtens kan bæres med et par pæne jeans eller bukser. Uanset hvad du sætter skoene sammen med, vil du skabe et look, der udstråler klasse og stil. Fælles for alle skoene er nemlig, at materialerne er af højeste kvalitet, og at de har et klassisk design koblet med elementer fra moderne skomode. Nogle sko har kraftige gummisåler, som passer godt til det ustadige, danske vejr, mens andre sko har en elegant lædersål.

Styr på værdikæden

For at skabe så formidabel en sko skal alt lige fra designet til valg af materialer, fremstilling af såler og fremstillingen af det endelige produkt være en kontrolleret proces. Hvert led i værdikæden skal kunne sit kram, og alle og enhver, der medvirker i processen, skal være højt kvalificeret til sit arbejde. Af samme årsag holder Lloyd al sin produktion inden for Europas grænser, så de nemt kan skabe sig et overblik over, hvad der foregår i de forskellige afdelinger. En stor del af produktionen foregår i tyske Sulingen. Her er hovedsædet, hvor designere tegner de nye modeller, men også sålerne bliver produceret her. Samtidig tager fabrikken i Sulingen sig af alt det tekniske i forhold til udviklingen, og her afprøver og tester man tit for at finde det perfekte. Overlæder og såler samles samme sted, men det sker også på fabrikker i Rumænien. Både Rumænien og Malta er med til at fremstille overlæderet, der bruges til skoene. Sagen er, at det hele ligger inden for en armslængde, så Lloyd kan sikre sig, at alting er, som det skal være. Den korte afstand fra hovedsædet til produktionen sikrer dig, at produktet er gennemarbejdet ned til mindste detalje med fokus på kvalitet igennem hvert trin.

Traditionsrige herre sko

I 1968 indfører LLOYD den røde stribe, der lige siden har været varemærket for ganske særlige sko inden for skomagerhåndværk. Den røde stribe gjorde LLOYD til en af de første skoproducenter, der har placeret varemærket direkte på produktet. I dag er LLOYD kendt for at fremstille komfortable sko med et elegant, klassisk udtryk, derfor er LLOYD sko, de perfekte sko for den klassisk orienterede mand. Du finder et lækkert håndplukket udvalg online hos fashionbox.dk Har du et specielt ønske vedr. Lloyd er du velkommen til at kontakte os i vores butik Boston på tlf. 46358210 Man - Fredag 10-17. eller mail kenn@kenn.dk.

Tilbage til toppen