Max Mara

Max Mara

'S Max Mara står for "Design for easy living" Kollektionen S' Max Mara fra Max Mara er rene linier og farver, hvor det elegante og smukke er enkelt. Passion og tradition er en bevidsthed, som præger huset Max Mara. I 1951 besluttede Achille Maramotti at dedikere sig til haute couture - en familielidenskab nedarvet fra oldemor Marina Rinaldi, der i slutningen af det nittende århundrede drev et luksusmodehus i hjertet af Reggio Emilia. Hans ønske var at producere højkvalitets dametøj. Det var en noget avantgarde-idé i Italien i en tid, hvor moden udelukkende var håndsyet. Den allerførste kollektion - en kamel frakke og en geranium rød dragt - blev firmaets fremtidige ikoner og blev indarbejdet idealer i den fremtidige produktion; væsentlige og præcise, rene snit i afgørende linjer. Fransk inspireret design men set gennem linsen af traditionel italiensk stil. I dag er Max Mara et model- og referencepunkt for den internationale prêt-a-porter med stor lidenskab og traditioner, som startede for 50 år siden.

Vis flere produkter

I 1951 besluttede Achille Maramotti at arbejde med haute conture. Interessen for fashion af høj kvalitet, havde altid været i familien.

Han beslutter at produksere i en høj gennemarbejdet finish, i en høj kvalitet.

Den første kolliktion bliver kamel frakken og den geranium røde dragt, der vil vise sig at blive en bragende succes, og siden et ikon for Max Mara.

Maramotti går op i de rene linier og den specielle skæring, der kendetegner Max Mara silluetten. Han er inspireret af fransk design, men Italiensk høj stil.

Op gennem 60´erne bliver designet flere modeller, og produkseret ny kvaliteter, der er unique for Max Mara.En mere sportlig line bliver også lagt.

Flere fremtrædende personlighedder bliver tilkrytet brandet, og firmaets værdi og interresse stiger.

Men firmaets filosofi er lagt. 

 

 

Tilbage til toppen