Meyer bukser

Meyers

Hos fashionbox.dk er glade for at præsenterer Meyer - Meyer bukser præsenterer en lækker og spændende kollektion -Et flot udvalg af chinos bukser i de bedste bomulds kvaliteter, samt et flot udvalg af lærredsbukser til mænd.De klassiske uld kvaliteter fra Meyer er naturligvis og med i programmet hos fashionbox.dk.

Her kan du se alle vores bukser til mænd

Hos Fashionbox.dk finder du Meyer bukser online til enhver lejlighed. MEYER-bukser er af høj kvalitet i 3 længder og meget funktionelle. Deres perfekte og bekvemme pasform vil overbevise dig.Du finder altid et godt tilbud på meyer bukser hos fashionbox.dk

Vis flere produkter

Med starten i 1960 blev grunden til en bukse succes lagt for Meyer. Meyer er idag repræsenteret i over 35 lande med over 3500 forhandlere,verden over.Vi hos Boston i Roskilde,vores fysiske butik -Er sammen med fashionbox.dk, vores online shop, glade for at præsenterer Meyer. Et top produkt i bukser til mænd.

Pasform

Meyer bukser er særdels velsiddende på de fleste. Du kan som kunde vælge mellem de klasiske modeller som Diego og Monza, som udgør basis sortimentet hos Meyer.

Forarbejdning

Meyer produkserer alle sine bukser i Europa,og har eget produktions apparat så du som kunde oplever den samme pasform og forarbejdning hver gang du køber et par Meyer bukser. Kig i dine næste Meyer bukser og se hvordan foer og sy teknink går hånd i hånd  til et flot færdigt produkt.Produktionen foregår under økotex programmet som skåner miljøet. Blandt andet har Meyer eget vaskeri hvor man optimerer vaskene, så de er så skånsomme som muligt.

Kvalitet

Meyer bruger de bedste væverrier til deres bukser. Detaljer som knapper, lynlåse,stærk i linning samt tilpasset bælte i lærredsbukserne,skjult sikkerheds lomme med lynlås i forlommen og ikke mindst foer i bukser er et kapitel for sig hos Meyer - Vi hos fashionbox.dk oplever sjældent en reklamation på et par Meyer.

 

Tilbage til toppen