Mulberry Antony

Mulberry Antony

Den klassiske og ikoniske Mulberry crossbody taske.

Se de nye farver og kvaliteter hos Fashionbox.dk og butikken FLOT.

Har du spørgsmål til Antony serien så ring til butikken på 6061 7990

Mulberry Antony - en klassiker

Mulberry Antony Messenger serien er inspireret af gammeldags, traditionelle læder post taster fra England, som jo er Mulberrys hjemland. Serien er blevet opgraderet, fra den traditionelle post taske, med den ikoniske postman’s lock.

Antony serien findes i flere størrelser, og er den perfekte crossbody taske. Tasken rummer godt, uanset hvilken størrelse man vælger, og sidder behageligt grundet den brede skulderstrop.

Kvalitet og farve

Du skal også tage stilling til hvilken kvalitet, du ønsker tasken i. Den er altid lavet i skind, men findes i nogle fine prægninger. Sidste men bestemt ikke mindst, skal du afgøre hvilken farve du ønsker tasken skal have. Skal den have en neutral farve som sort, oak eller oxblood - eller er du frisk på at vælge den i en skarp farve som gul eller rød. Og skal detaljerne være sølv eller guld?

Uanset hvad du vælger er Mulberry Antony tasken den perfekte hverdagstaske, der kan rumme alt det du har behov for til dagligt. Med den rigtige vedligeholdelse har du en Mulberry taske i mange år, så tænk godt over dit valg. 

Tilbage til toppen