Mulberry Bayswater

Mulberry Bayswater tasker og punge

Mulberry Bayswater serien er et af Mulberrys ikoner , Hos FLOT i Roskilde har vi altid et fint udvalg af Bayswater serien.

Udover den klassiske taske som ofte, kommer i nye kvaliteter, finder du i  shoppen el fint udvalg af mindre tasker og punge i serien.

 

Bayswater er et icon hos Mulberry

Når chefdesigner Jimmi Coca og hans hold skal designe Bayswater serien, er der en tung arv at løfte.

Med rødder tilbage til den tidlige Mulberry start, er serien et af de bærerende elementer i kollektionen.

Alligevel formår designeren at tilføre nye elemeneter og spændende kavlitets sammensætninger.

Se bare 2020/2021 nyhederne, der vil du som kunde og måske fan af produktet, kunne se de små og store ændringer.

Det hele sker uden at miste det oprindelige design, som stadig dukker op i kollektionen. Det kan være at din favorit er ude en sæson, men ofte dukker den op igen efter et år eller to.

Der udvikles konstant på Bayswater serien

Bayswater tasken blev lanceret tilbage i 2003 og efter mere end 10 år på markedet, besluttede chef designer Johnny Coca at tasken skulle opdateres.

Modellen blev designet mere ren i looket og den blev tidssvarrende til den moderne kvinde med behov for en taske med plads til computer,tablet og Ipad og andre store ting. Den har fået kælenavnet Mulberrys IT taske, blandt vores kunder.

Det blev en storfavorit som job taske. Alt dette uden at tabe det elegante look.

De klassiske taske modeller og størrelser findes i flere varianter, fra de store praktiske modeller der er velegnet til daglig brug og som en taske til arbejde. til de mindre størrelser hvis behovet ikke er til de største.

I forbindelsen med opdateringen udtalte Johnny Coca:

"Bayswater er et populært britisk designikon, og det skal udvikle sig. Se bare på de populære bilmærker. De tilpasser sig også hele tiden. Kendetegnet for et ikon er at du altid kan genkende det. Jeg vil sikre Bayswater taskens rødder og samtidig gøre den så atraktiv som muligt i kvinders dagligdag." 

Du kan finde de nye farver og danske priser her på siden og vi sender Mulberry gratis i Danmark.

Vores udvalg spænder fra: Small Zipped Bayswater - Small belted Bayswater - Small Bayswater - Mini zipped Bayswater - Belted Bayswater satchel - Belted Bayswater -Bayswater Tote til Bayswater som den store klassikker.

Modellerne blive opdateret flere gange om året og designer teamet forbeholder sig ret til at lave små justeringerpå taskerne fra vores indkøb til den færdige produktion. Hvis det viser sig hensigtsmæssigt at trimme på en model gør de det.

På denne side finder du det aktuelle udvalg, som hele tiden bliver opdateret.

Bayswater clutch og purch

Alt fra Bayswater serien hos Fashionbox er i danske priser.

Nogle kunder serien som pung andre som taske, men serien indeholder også Purch, armbånd m.m.

Du er altid velkommen til at kontakte vores fysiske butik FLOT for mere information.

 

Tilbage til toppen