Mulberry Darley

Mulberry Darley serien 2020

Alle de små Mulberry tasker og tilbehør i Darley kollektionen hos Fashionbox / FLOT finder du her - Der kommer løbende nyheder ind.

Kontakt vores fysiske butik for vejledning og køb på Tlf. 60617990 eller

flotnu@gmail.com

Lille og lækker udstråling med Darley

Det typiske udtryk for Darley taskerne er størrelsen. Her finder du de feminine tasker med esklusiv udstråling både i lukninger, kæder og læderkvaliteterne.

Du kan som det første finde dit behov for størrelsen, og skal det være i den største del af serien finder du modeller som Small Darley Shoulder eller Small Darley Satchel som gode foreslag på tasker der rumme en del i forhold til deres størrelse. Det er tasker du både kan bruge til dagligt og trimme op med til fest. Skind kvaliteterne kan du så vælge i et mat eller blankt udtryk efter ønske. Det forandre tasken fuldstændigt.

 

Mulberry Darley indeholder mange modeller

Hos FLOT / Fashionbox.dk har vi valgt et bredt udvalg af både tasker, Clutch, Pouc, pung, og bælter. Har du behov for lidt lækkert, ud over din taske eller som suplement. Skal blikket rettes mod en modeller som Small Darley som tasken der skal med i betragtning.

Det kunne også være en Darley Cosmetic Pouc i en sort eller frisk sæson farve. Tag et kig på denne side og få inspiration.

Bemærk at næsten alle Darley modeller er med Postman´s lock den ikoniske lukning som går igen på mange modeller fra Mulberry.

Mange af modellerne med skulderstrop har mulighed for at korte den eller tage den helt af. Det gør flexibiliteten størrer på mange af taskerne.

Kig på kombinationerne mellem det matte og blanke læder og find så den bedste løsning for dig i looket på kæde og spænde. Skal det være sølv eller guld looket ? Det er op til dig vi viser de fleste kombinations muligheder.

 

 

Tilbage til toppen