Philosophy Blues Original

PBO

Efterår/vinter 2015 fra Philosophy Blues Original. Vi har til denne sæson lagt vægt på de klassiske kvaliteter, med lækre detaljer som kontraster.Du finder slim fit jakker og sim fit jakkesæt og ikke mindst slim fit bukser i kort og lang model med smal fodvide. 

Vis flere produkter

Philosophy Blues Original

Philosophy Blues Original er et dansk produceret tøjmærke med mere end 21 år i branchen. Philosophy Blues Original har nemlig siden 1994 produceret lækkert tøj til stilbevidste mænd og kvinder i hele Danmark.

Først som firmaet Blues og senere med det mere klingende navn vi kender i dag. Hos fashionbox har vi været med fra starten i vi vores fysiske butikker og vores kendskab til Philosophy Blues Original - PBO Group er indgående.

Philosophy Blues Original har fået international succes 

Succesen bag Philosophy Blues Original har også spredt sig til resten af Europa, hvor tøjet Philosophy Blues Original bliver solgt over alt. Tøjet fra Philosophy Blues Original er den perfekte kombination af elegance og stilfuldt design, som har gjort Philosophy Blues Original til et af de førerende mærker i dansk tøjdesign. Hos Fashionbox kan du finde stilfulde jakkesæt fra Philosophy Blues Original som er egnede til enhver festlig lejlighed eller til pænere hverdagsbrug. Philosophy Blues Original tøj er kun lavet af de bedste kvalitetsmaterialer, så du føler dig godt tilpas i dit tøj – samtidigt med at du ser godt ud. I tøjet fra Philosophy Blues Original er der kælet for detaljerne, så den mest stilbevidste mand eller kvinde vil føle sig godt tilpas i tøjet.

Philosophy blues original har fokus på kvalitet 

Philosophy blues original er i dag et lækkert profilmærke med høj vægt på, detaljer og metervarer kvaliteter over middel. Det gør, at du som kunde oplever et mærke, som er tæt på kundes ønsker om funktionalitet og skarpe pasforme og komfort i høj klasse.

Produktionen er hovedsagligt lagt i Europa for, at opnå en så høj forarbejdnings kvalitet som muligt. Ligeledes anvender Philosophy blues original Europæriske væverier, af bedste standard.

Læg mærke til de små detaljer i jakkesæt og jakker fra Philosophy blues original,det er ofte med lækre farve kontraster på knapper og knaphuller - Detaljer du finder på væsentligt dyrer mærker.

Philosophy blues original er i dag en succes på det danske marked, det skyldes ikke mindst ledelsen og alle dedikerede medarbejdere. Det er en fornøjelse at både se og hører glæde og begejstringen for kollektionerne, hos alle i firmaet.

Vi håber at, du som kunde vil finde inspiration til et par nyheder i vores udvalg fra Philosophy blues original.

Husk du handler altid fragt frit  og har 14 dages fuld returret.

 

Tilbage til toppen