Pre End

Pre End er et af vores billigere mærker hos fashionbox. Det er her du finder gode gaveideer til mænd, eller en god dagiig skjorte,T- shirt,striktrøje eller vindjakke.

Kvaliteten er god og fair -prisen taget i betragtning.Vi bliver ofte imponeret over kvaliteten i forhold til prisen.

Vi bruger naturligvis den samme farve palette som de anerkendte mærker.

 

Vis flere produkter

Den nye Pre end kollektion er opdelt i flere kategorier. Vi har lagt vægt på at finde komfortable og bruger venlige produkter. Som du kan se af sammensætningen har vi lavet farve skalaer,som du kan mixe mellem de forskellige grupper.

Pre end jakke:

Her finder du et fint udvalg i længder af jakker, alle jakkerne praktiske i brug og er med komfort i højsædet. Vi har sammensat et klassisk og et sæson betonet udvalg til dig. Du kan i denne sæson vælge vinterjakker i kvaliteter som quiltet jakker - Uldne jakker og dunjakker.

Pre end skjorter:

Fashion er stærke på udvalget af skjorter, vi har sammensat et bredt program af kvaliteter.Du finder de klassiske ternet stryge fri skjorter,i kombinationen af bomuld og polyester.

Klassiske oxford skjorter med pæne kontraster, er en klassisker som indgår i de fleste herretøjs garderober.

Flanel skjorte også kaldet skovmandsskjorter er populære gaveideer fra Pre end of Denmark.

Pre end striktrøjer og sweat shirt:

Pæne detaljer og funktionelle kvaliteter kendetegner Pre end casual sweat shirt og striktrøjer.Klassiske v hals trøjer, striktrøjer med rund hals samt cardigans, og sweat shirt med pæne kontraster er med til at fuldende kollektionen fra Pre end. 

Pre end shorts:

Hver sommer har fashionbox, sammensat et bredt udvalg af shorts og knickers til herre. Kvaliteterne spænder over denim shorts og knicker, til lette kvaliteter i Bomuld, som findes som shorts med lårlomme og klassiske city shorts.


 

Tilbage til toppen