R.M. Williams

R.M.Williams THE BUSH OUTFITTER

Fashionbox.dk er forhandler af R M Williams online og i vores Butik FLOT.nu

RM og signaturet “Longhorn” forbinder man med Australsk ude liv og pioner ånd.

Historien/eventyret starter da Reginald Murray møder Dollars Mick, som hele sit liv har siddet på en hest og arbejdet på forskellige cattle stations.
Dollars Micks viden om læder og forarbejdning af dette, kombineret med R.M. forretnings ide var perfekt match til fremstilling af disse perfekte støvler.

Vis flere produkter

Nomineret til “the best bookmaker in the world -Så er standarden sat !

Håndlavet australske ankel læder støvler, produceret af kun det bedste kalveskind-hvis det perfekte skind ikke findes ja så venter man.
De første par støvler blev fremstillet i 1932 og brugere verden over kender til produktets troværdighed.
Støvlerne er syet i et stykke skind. støvlen er endvidere randsyet ,og for at skabe stabilt leje for foden , er er en let stålskinne indbygget mellem slidsål og indersål. støvlen
er tilmed foret med kalveskind, og med Goodyaer welted korksål, hvilket giver den optimale komfort og ikke mindst slidstærke kvalitet.
De mest kendte er de korte støvler fra R.M.Williams. det er det, som man i Europa og i modeverdenen generelt betegner som Chelsey-boots. Det vil sige korte støvler med
elastik ved anklen.

Siden 1932 er firmaet vokset, så det idag exporterer til over 15 lande samt har 50 butikker i Australien, 1 i London og 1 i New York.

Støvlen har en perfekt pasform til brug i bushen……..men nu er den et uundgåeligt køb til garderoben, da den giver jeans, blazer og skjorte et sofistikeret og urbant udtryk.
Støvlen ses også til jakkesættet.


Høj kvalitet, funktionalitet samt design når RM Williams producerer støvler til dig.

Tilbage til toppen