Regular fit skjorter til herrer

Regular fit skjorter

Regular fit er den mest almindelige pasform på moderne herreskjorter. Men kært barn har som bekendt mange navne. Så derfor optræder denne pasform også som Modern Fit, Contemporary Fit og Fittet body, alt efter hvilken skjorteproducent, der står bag skjorten. Ja, hos en enkelt hedder Regular fit overraskende nok State N. Se vores store udvalg af Regular fit skjorter her på siden og læs mere om denne behagelige og rummelige pasform efter produkterne.

Vis flere produkter

« 1

Regular fit

Regular fit! Ja, det lyder sådan lidt almindeligt og normalt – og det er det sådan set også. For Regular fit er den mest almindelige og mest populære pasform på herreskjorter. Den er det oplagte valg, uanset om du skal have en skjorte til hverdagsbrug, der både går til job og fritid eller du har brug for en god skjorte til et mere aktivt arbejde eller en fritidsaktivitet.


En Regular fit skjorte er stadig figursyet, men sidder ikke nær så kropsnært som f.eks. slim fit skjorter eller Slim/Slank skjorter. Skal det være endnu mere løstsiddende, skal du gå efter en skjorte i Classic Fit, der dog hos nogle mærker – som f.eks. tyske Eterna – rent faktisk hedder Regular fit.


Regular fit skjorter har oftest ekstra god plads til skuldre og overkrop og har også god plads til overarmene. Så uanset om du har en veltrimmet og muskuløs overkrop eller bare ser ud som vi danskere er flest, er Regular fit det helt rigtige valg til dig.


Regular fit skjorter til jakkesættet


Til jakkesættet er Regular fit skjorter et ganske udmærket valg. Det giver dig en skjorte, der er behagelig at have på og som ikke krøller unødigt meget af at være blevet spærret inde under jakken. Vil du have det rette business-look på Regular fit skjorten, er hvide eller blå ensfarvede skjorter altid det sikre valg. Eventuelt kan det peppes op med et diskret mønster, sådan som f.eks. Stenstrøms og Eton har på flere af deres business-skjorter i Regular fit.


Skal det være lidt mere casual eller er du ikke typen, der ligger under for regler og normer? Så kan du få masser af Regular fit-skjorter med alt lige fra små, raffinerede detaljer, der får dig til at skille dig bare en lille smule ud fra mængden af hvid- og blåskjorter i kontorlandskabet og til skjorter, hvor der virkelig er gang i farver, mønstre og andre, mere iøjnefaldende detaljer.


Regular fit skjorter er også det ideelle valg til et par jeans eller chinos, hvor skjorten godt må sidde uden på bukserne. Det tilfører et ekstra casual strejf og gør det lidt mere behageligt.


Vi har alt i Regular fit skjorter


Hos FashionBox fører vi Regular fit skjorter fra både BOSS, Eton, Sand, Stenstrøms, Eterna og alle de andre kendte skjorteproducenter. De giver dig hver for sig giver deres bud på, hvordan en Regular fit skjorte – eller hvad de nu kalder denne pasform – skal se ud.


Du kan også være heldig at finde nogle af de kendte mærkers Regular fit skjorter på vores Outlet-side, hvor vi sælger de sidste modeller fra en af sæsonens mange leverancer til ekstra gode priser.

Tilbage til toppen