Rodtnes

Rodtnes

Fashionbox præsenterer Rodtnes online med udgangspunkt i vores butik FLOT, vi har taske mærker som Hugo Boss, Mulberry og  Rodtnes

Vis flere produkter

Rodtnes er grundlagt af Mette Rodtnes i 2012. Mette Rodtnes er en erfaren og award vindende arkitekt. Hun har en pasion for design, mode og æstetik. Hun har altid haft en kærlighed for smukke tasker, og det var netop dette, som førte hende på en søgen efter den perfekte arbejdstaske. Hun ville skabe noget, der ikke eksisterede endnu.

Mette Rodtnes designer lædertasker, punge og clutches. Materialerne er naturligt læder, og håndværkene er nøje udvalgt. Hvert design er skabt på baggrund af en klar vision og en kritisk tilgang til hendes produkter. Der er lagt lidenskab og hårdt arbejde i hvert eneste design, hun laver. Signaturen i hendes design er slanke linjer, en forståelse for detaljer. Designet er inspireret af det moderne, klassiske, nordiske æstetik og funktionelle. Taskerne er lavet i et udsøgt materiale, som ældes med ynde og kan følge dig sæson efter sæson.

Hendes første Rodtnes taske Loretta blev en katalysator for hele Rodtnes mærket. Når Mette designer hendes tasker, så bruger hun hendes færdigheder og erfaringer indenfor design af møbler og interiør. Derudover også virksomhedens hovedkontor og universiteter. Nu bruger hun hendes talenter i detaljerne i en syning og finjustere en lomme.

Kollektionerne er baseret på funktionalitet og selve mennesket. Hertil tilføjer hun æstetik og form. Mette er inspireret af moderne filosofi og går aldrig på kompromis med kvalitet i materialer og håndværk. Hver eneste detalje er nøje overvejet og man kan ane det perfektionistiske i hendes designs af Rotnes tasker.

Mette Rodtnes mener at en taske er en identitets forstærker, og den er med dig overalt og opfylder de basale og daglige behov. En taske siger meget om den kvinde, den tilhører - ligemeget om det er en taske fra et subbrand fra Berlin eller en krokodille clutch fra et eksklusivt fransk mærke. “At vælge en håndtaske du kan lide, er at vælge en håndtaske, der fortæller folk, hvem du er” - Mette Rodtnes.

Vi har lavet et par genveje til dig omkring Rodtnes:

Rodtnes udsalg           Rodtnes Falda     Rodtnes Tasker 

Tilbage til toppen