Ophørsudsalg! Vi lukker for herreafdelingen på Fashionbox og alt skal derfor væk inden 1/12/2019. Obs. 14 dages returret.

Sand Clothing

Sand Copenhagen

Passion, kreativitet og innovation er nøgleordene bag det danske designmærke, Sand, grundlagt af parret Søren og Lene Sand, der lagde ud med en lille modebutik i hjembyen, Randers. Det danske modehus, Sand Clothing, kombinerer lækre skandinaviske silhuetter med sydeuropæisk charme for at lave design tøj til det liv mennesker tænker, arbejder og lever. Den røde tråd bag kollektioner fra Sand Copenhagen, om det er til kvinder eller mænd, er den fine balance mellem det klassiske og sofistikerede op imod det snoede og finurlige. Fashionbox.dk forhandler både dametøj og herretøj fra Sand Copenhagen.

Vis flere produkter

SAND tøj

Dansk design er ved at være nået hele verden rundt, og er især kendt for sine mange tilføjelser til for lækkert tøj. Når det kommer til mode er Danmark langt fremme i skoene, og især nu er mange danske designere ved at nå toppen af modehierakiet, og det kan nemt mærkes på modemarkedet. Sand tøj er et dansk modemærke, som er drevet af lidenskab, kreativitet og innovation indenfor modebranchen. Det er et mærke som blev startet i 1980erne, og i dag er det et stort internationalt mærke, som sælges i hele verden.

Sand tøj er et mærke, som giver både mænd og kvinder et stilrigt præg på garderoben, og det følger de mange fantastiske Skandinaviske stilelementer som ses i de forskellige designgrupper. Hele Sands idé med tøjet er at det skal reflektere over den perfekte balance mellem det neo-klassiske tøjdesign, samt de lidt mere sofistikerede stiltræk, som rigtig mange er begyndt at inkludere i hverdagen. Disse to elementer stilles stærkt oppe imod det ungdommelige og kække, som der også gerne fremstilles flittigt i modeverdenen, og derfor er Sand tøj et godt eksempel på at fremstille en god stilbalance som nemt kan reflekteres i tøjstilen for folk på alle aldre.

Sand tøj skal altid være af højeste kvalitet, men ikke kun når det kommer til designet. Det skal nemlig være syet i de bedste materialer, samt passe til enhver person, både i forhold til form, stil og komfort. Derfor er hver kollektion, som bliver fremstillet delt op i forskellige designtyper, som hver især hjælper enhver kvinde eller mand med at fortælle deres egen historie; og alle disse kollektioner bliver hver gang stærkt understøttet af tilbehør, som nemt repræsenterer prikken over i’et i outfittet.

Tøjet fra Sand kan findes hos Fashionbox.dk og dette er både i form af herretøj og dametøj fra Sand. Der er alt fra bælter til trøjer og skjorter, og hvis du lige står og mangler en anden lækker detalje at tilføje til dit hverdagslook, så er Sand tøj et af de bedste steder at kigge. Det er nemlig sådan at selvom Sand herretøj og dametøj er et internationalt anerkendt og eksklusivt tøjmærke, så kan du hos Fashionbox.dk få disse stykker tøj og tilbehør til gode priser. Der er mange varer som er nedsat, og dette gælder for både mænd og kvinder.

Mænd kan for eksempel finde flotte Sand skjorter til nedsatte priser, som giver rig mulighed for at købe lidt flere stykker tøj end ellers, og kvinder kan finde smukke Sand kjoler som vil klæde enhver kvinde. Når du køber dit Sand herre- eller dametøj hos Fashionbox.dk får du desuden gratis fragt med dit køb, så du billigt kan få fragtet dit tøj hjem til hoveddøren. Derudover har du 14 dages returret som gør at du sagtens kan få byttet til en anden størrelse.

 

På listen over succesfulde tøjmærker i danmark er absolut Sand Copenhagen - Man sætter idag lighedstegn ud for kvalitet når man møder brandet Sand.Lækre detaljer med foering og små efekter som kontraststikninger eller knapper giver indtryk af stolthed for produktet.Sand Clothing er opdelt i flere spændende kollektioner med hver sin identitet. Black label Pink label og Red carpet.

Black label udtrykker klassisk lækker mode med et tvist af det aktuelle i moden i denne del af kollektionen finder du jakkesæt, jakker/Blazer lækre kvaliteter i bukser og de altid stærke skjorte kvaliteter.det er også her du finder lækkert assories som Tørklæder bælter slips m.m.

Pink Label udtrykker mere kant og direkte fashion her og nu. Bland andet de lækre jeans og chinos kvaliteter i mange udtryk og modeller.Jakkerne i denne del af kollektionen er blødere og med mere udtryk, her går Sand til stregen i mere end en forstand.

Den seneste kollektion har igen fået tilføjet SJ kolloktionen, som står for SAND jeans, denne kolllektion finder du i dametøj og herretøj , med forskellelige udtryk.

Red Carpet udtrykker fest og champagne, her bliver der lukket op for alle detaljer - Kollektionen indebærer festkjoler lækre jakkesæt.Et typisk Sand design.

Hos fashionbox har vi forhandlet Sand på baggrund af vores butikker i mange år, og kender om nogen historien om Sand Clothing, da vi selv har været en del af salgsledet.

 

Tilbage til toppen