Sand skjorter til herrer

Sand skjorter til herrer

Sand Copenhagen kombinerer de italienske, elegante tekstiler med den minimalistiske, nordiske stil, og de rammer plet hver eneste gang. Design og materialer går hånd i hånd, og der bliver ikke gået på kompromis med noget som helst. Med en herreskjorte fra Sand får du det bedste fra de to verdener, og der er kræset for selv den mindste detalje.

Vis flere produkter

Produktoversigt

Kollektionerne fra Sand byder altid på designs, der følger den nyeste herremode. Mærkets kendetegn er, at der er skruet op for kreativite og innovative tanker, hvilket de færdige stykker tøj i høj grad udstråler. Ved at bære en skjorte fra Sand, udstråler du, at du går op i din personlige stil, og at du er selektiv i forhold til, hvad du klæder dig i. Når man vælger Sand, fravælger man samtidig dårlig kvalitet og intetsigende designs.

Moderne skjorter fra Sand

At vælge den rigtige skjorte er ikke så ligetil som det var engang. Hvor der førhen kun fandtes een udgave af herreskjorten, som var ensfarvet og med brede skjorteflipper, er skjortedesign efterhånden ved at være en videnskab i sig selv. Skjorten udgør en stor del af mandens garderobe, og fordi at vi alle har forskellig stil, findes der mindst lige så mange forskellige skjortedesign som der er mænd.


Med en skjorte fra Sand får du et eksklusivt, moderne og enkelt look med referencer til den sydeuropæiske stil. Tekstilerne har ofte skønne mønstre og prints på, og du finder både udgaver i afdæmpede farver samt i lidt mere sprælske kulører, som er til dig der tør at skille dig ud fra mængden. De fleste skjorter har Regular fit, og kan både bruges sammen alene med et par bukser eller kombineres med en jakke eller blazer.


Udover farver og mønstre tilføjer Sand ofte anderledes detaljer til deres skjorter. Dette kan f.eks. være knaphuller, som er syet i en anden farve end skjorten, og derfor skiller sig lidt ud uden at støje for meget. Bare en fiks lille detalje. Materialet hør bliver desuden brugt i mange af skjorterne, hvilket giver et lettere og mere sydlandsk udtryk, der næsten kalder på et dejligt glas rødvin.

Den danske modevirksomhed Sand

Virksomheden Sand blev grundlagt tilbage i 1980'erne af parret Lene og Søren Sand. Siden da har virksomheden været drevet af kærlighed, lidenskab, kreativitet og innovation. Sand formår at kombinere de to vidt forskellige modeverdener Italien og Skandinavien ved at bruge de eksklusive italienske materialer til at sy tøj i enkle og cool skandinaviske silhuetter.


Udover at tøjet på en og samme tid har et både sofistikeret og moderne look, så er det også enormt behageligt at have på, hvilket er mindst lige så vigtigt som alt det andet. Ejerne af virksomheden er så passionerede omkring hele processen fra tekstiler til design og til tøjet lander i butikkerne, at de er med hele vejen igennem.


Sands designstudie ligger i Italien med leverandørerne som naboer. De udsøgte tekstiler bliver nøje håndplukket efter besøg hos vævere og tekstilfirmaer, og farver, mønstre og materialernes overflader er alt sammen med i overvejelserne omkring, hvilke tekstiler der skal bruges til den kommende kollektion. Tøjet fra alle kollektioner kan både bruges til både fritid, på arbejde og til fest.

Tilbage til toppen