Sand strik til herrer

Sand strik til herrer

Når du vælger strik fra Sand, er du sikker på at være stilfuldt, men afslappet klædt på. Sand Copenhagen er et dansk brand, der designer tøj til både mænd og kvinder, og det er alt – jeans bluser, skjorter, jakkesæt, tørklæder, bælter slips osv. Herunder finder du vores varierede udvalg af strik til herrer fra Sand Copenhagen.
Danske Sand har formået at kombinere den afslappede italienske livstil med det fortræffelige skandinaviske håndværk i alle deres kollektioner, hvilket også kommer til udtryk i alle deres strikkede modeller. Det er eksklusiv kvalitet i mange varianter.

Vis flere produkter

Hvorfor vælge strik?

Du kan bruge Sands strikmodeller til mange forskellige formål og udtryk.
En lækker cardigan kan bruges ud over din T-shirt – lang- eller kortærmet – det er både smart og afslappet, og så varmer den på en kølig aften, når du går en tur på havnen.
Hvis du vælger en pullover, kan du have den på enten, som den er og understrege en cool, urban stil, eller du kan have en skjorte indenunder og lade kraveflipperne komme til syne i halsåbningen for et mere businessagtigt look. Endelig kan du også smide den over skuldrene og binde ærmerne om halsen og på den måde signalere, at det er det kasuelle og afslappede, der er din stil.
Strik er meget alsidigt. Du kan bruge det til jeans, chinos eller shorts, ja, du kan sågar tage en eksempelvis højhalset sweater på inde under habitjakken.
Om vinteren varmer en strikket trøje dejligt, og om sommeren kan den erstatte jakken.

Herrestrik i mange farver og mønstre

Du kan pifte dit look op eller nedtone det ved at vælge henholdsvis en pullover, cardigan eller sweater i en skrap, iøjnefaldende farve eller mønster eller en neutral, diskret farve eller mønster.
I Sands produktportefølje finder du et væld af forskellige farver – kraftige som diskrete – og mønstre. De mange forskellige modeller gør det muligt for dig at skabe din egen unikke stil og variere mellem forskellige looks.

Køb Sand strik til herrer online eller i vores butik i Roskilde

Uanset om du har planer om at forny hele din strikgarderobe, eller du bare har behov for et par nye effektfulde beklædningsgenstande til at pifte garderoben op med, så er Sand et godt sted at begynde. Og på Fashionbox.dk har du uanede muligheder for at vælge lige netop den strikkede model fra Sand, du står og mangler.
Her er tykke og tynde af forskellige materialer og med lynlås, knapper eller uden – altid i højeste kvalitet, naturligvis.
Du kan bestille online, vi har hurtig levering og sender gratis i hele Danmark. Du kan også besøge vores butik, Boston, i Roskilde, hvor du kan få råd og vejledning, se og mærke på tøjet og prøve det, inden du beslutter dig. Kommer du ikke lige forbi vores butik, kan du naturligvis også få råd og vejledning ved at kontakte vore venlige kundeservice på tlf. +45 46 35 82 10.

Få nyhedsbrevet gratis
Vil du følge med i de sidste nye trends og tiltag og modtage gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller følg os på Facebook.

Tilbage til toppen