Sebago

Sebago

Sebago kollektionen har rødder fra Amarika helt tilbage fra 1946. Den aktive kollektion er med fokus på funktioner og høj brugsværdi i hverdagen.

Lækre jakker, strik og sko er flot sammensat med et tråd i hver sæson som matcher, de klassiske styles.

Hos Fashionbox vælger vi et farvemax som du kan krydse på mange måder.

Altid med praktiske kvaliteter der er nemme at behandle.

Vis flere produkter

Sebago jakker

Sebago jakker er et kapitel for sig i kollektionen. Med tradition og teknologi har designerne skabt store forventninger til hver sæson.

I Efterår og vinter kollektionerne er det med spændende nye fiber som termo indlæg i jakkerne. Nye bio baseret fibre fra Dupont Sorona som går under navnet Sustans.

Jakker er nemme at holde i overflade stoffet og kan maskinvaskes.

Egenskaber der går igen er vindtæt, vandtæt og åndbar. De fleste jakker er med tapet sømme, som en væsentlig detalje.

Det samme gør sig gældende for overgangsjakker og sommerjakkerne i kollektionen.

Sebago strik og cardigan

Lækre praktiske sweatre fra Sebago, præger kollektionen hver sæson. Kvaliteterne er ofte bomuld, som er nemme at vaske og dejlige at bruge. Det maritime design går igennem både efterår og forår.

Maritime sweat shirt med logoer fra sejler verden, udgør en speciel del hos Sebago. Cardigan i mini fleece og og kraftige bomuld kvaliteter er blandt favoritterne hos kunderne i Fashionbox.dk

Sebago polo shirt og T Shirts

Polo shirts med maritime flag og udtryk, ofte med kontraster eller som to farvet kombinationer er blandt vores bestsellers. T- Shirt med bryst logo eller diskrete tryk på ærmerne er typiske udtryk.

Sebago skjorter

Bløde lækre skovmands agtige skjorter fra Sebago er hovedet udtrykket fra designerne om efteråret og vinteren. Alle skjorterne er afstemt i farverne til striktrøjerne og jakkerne.

Om sommeren er det de friske farver med korte ærmer og inovative print der tegner Sebago herre skjorter.

Sebago shorts

I sommer sæsonen finder du hos Fashionbox et lækkert udvalg i herre shorts i spændende kvaliteter med fokus på komfort og egenskaber i stoffet til den aktive mand. lige fra de traditionelle cargo shorts til de mere tekniske kvaliteter som hurtig tørrende og farveægte stoffer.

Sebago Docksides

Et ikon i skobranchen, nu også med til at give herretøj kollektionen sin helhed.

De kendte ruskinds sejlersko og de fine to farvede kombinationer er afspejlet i tøjet, så du kan farve og kvalitet matche som du ønsker. Har du et ønske til en speciel Sebago model, er du altid velkommen til at skrive en mail, eller give os et kald på telefon 46358210 , Så prøver vi om den kan skaffes - Du ringer nemlig til en rigtig butik...

Glæd dig til at følge kollektionen hos Fashionbox.dk - Her handler du altid med gratis fragt. Hvor udgangspunktet er vores fysiske butikker, og den daglige dialog med vores kunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til toppen