Shorts til mænd

Shorts til mænd fra de kendte mærker som Sand, Hugo Boss ,Brax m.fl.

Her finder du herre shorts til job fritid og ferien.

Hos Fashionbox har du 14 dages returret og gratis fragt på alle køb. Bor du i nærheden af vores fysiske butikker er du velkommen til at bytte dit online køb i forretningerne.

Der er vel ikke noget der er mere behageligt end et par shorts på en varm sommerdag.Vi har udvalgt et varieret program i shorts til mænd, fra de bedste mærker.

Vi har bygget vores sortiment op omkring forskellige stil arter og pasforme. Der er alt fra de stilrene, som kan bruges til job og fest. Over til de mere casual typer som cargo shorts med lommer, i grove vaskede kvaliteter.

De pæne shorts til mænd

Er de seneste år blevet mere og mere populære, i kombination med en dresset kortærmet skjorte, og på det seneste i kombination med en Blazer jakke. Typisk for disse shorts er at de forveksling liger et par chinos, i deres udtryk. De fremstår ofte med skrålommer og flad front men, de første shorts med læg er på vej ind i vores sortiment. Vi har til sæsonen valgt et stilrent udtryk fra Hugo Boss, Sand Copenhagen, Brax og Four Ten som nogle af de stærke mærker i denne kategori.

Kvaliteterne er typisk bomuld og nogle med stretch, så komfort og pasform er i top, selv om du vælger et par slim fit shorts. Ensfarvede shorts med et printet mønster bliver en af nyhederne til sæsonen og papir tynde kvaliteter vinder frem i modeller med kortere ben, som også præger modebilledet.

Vil du stå skarp i modebilledet , så sæt et par sneakers i et dresst stilrent look til dine shorts, eller på en varm sommerdag, et par stilrene sandaler i glat læder, uden for meget pynt. Det fuldender et dresset sommersæt.

Shorts til ferien

Skal dine næste shorts med på ferie eller en kort weekend i sommerhuset, skal de måske være mere casual i deres udtryk.Kvaliteter som denim shorts, Cargos short i grov bomuld lærred, eller skal de være helt afslappede, kan de være i vasket hør. Alle shorts typer som du kan kombinere til en polo shirt eller T shirt, uden at skulle tænke for meget over kombinationerne. Flere af modeller er designet over en klassisk jeans model, og hele kategorien med cowboyshorts er naturligvis i denne model type. Lige fra de mørke blå til de vaskede rå typer.

Er du i tvivl om du kan være bekendt at komme i et par shorts, kan du jo trække det sikre kort og tage et par chinos på.

 

Tilbage til toppen