Sibin Linnebjerg strik til herrer

Sibin Linnebjerg strik til herrer

Med en strikket trøje, cardigan eller pullover fra Sibin Linnebjerg får du et elegant, klassisk og afslappet look. Sibin Linnebjergs modeller er en blanding af trendy, tidløst design med en god portion urban stil. Se vores store udvalg af herrestrik fra Sibin Linnebjerg herunder.
Sibin Linnebjerg er dansk. Det blev grundlagt af to danske designere i 1997 og er i dag kendt og elsket i flere lande rundt om i Europa. Deres strik henvender sig til den modebevidste mand, der ved hvad han vil have – både design- og kvalitetsmæssigt.

Vis flere produkter

Strik af høj kvalitet

Og som tidligere nævnt er Sibin Linnebjerg indbegrebet af kvalitet fremstillet efter traditionelle produktionsmetoder. Det er strik af høj kvalitet af de bedste materialer – ikke kun garnet, men også systråd, knapper, lynlåse og alt det andet.
Det er strik, der er slidstærk, og som ikke mister hverken facon, farve eller fasthed, selvom det bliver vasket igen og igen – og det kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen.

Strik til alle årstider og til enhver lejlighed

Sibin Linnebjergs strikserie indeholder strik, der kan varme om vinteren under frakken, eller som kan bruges om sommeren som overtøj, når frakken bliver for varm.
Her er pullovere, du kan have på som en selvstændig bluse eller have uden på skjorten og lade skjortens kraveflipperne titte op over halskanten på pulloveren. Her er den strikkede jakke med revers, der giver dig et elegant look med skjorte og slips under eller et afslappet look, når den er åbentstående med en T-shirt under.
Med i kollektionen er også den højhalsede, der bare er en god, varm bluse i vintermånederne eller giver dig et urban touch med habitjakken udenpå.
Så her kan du finde trøjen til den hyggelige familiekomsammen juleaftensdag, sweateren til gåturen på stranden en kølig sommeraften eller jakken til forretningsmiddagen, hvor stilen er lidt mere højtidelig.
En solidt udvalg af trøjer, cardigans, pullovere, sweaters og jakker. Helt enkle og klassiske eller med smarte detaljer og mønstre og i maskuline farver.

Få besked, når der kommer nyt fra Sibin Linnebjerg

Sibin Linnebjerg barsler som regel med to kollektioner om året – forår og efterår. Vil du følge med i, hvornår vi hos Fashionbox får nye strikkede modeller hjem fra Sibin Linnebjerg og andre af vores populære brands, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig en mail, når vi har nyt at fortælle, eller hvis vi har ekstra fordelagtige tilbud til dig.

Køb Sibin Linnebjerg strik online eller i vores butik i Roskilde

Hos Fashionbox kan du købe Sibin Linnebjerg strik online. Vi har hurtig levering og sender fragtfrit i hele Danmark. Har du brug for personlig rådgivning, kan du kontakte vores altid venlige kundeservice på tlf. +45 46 35 82 10.
Du kan også besøge vores flotte butik Boston i Roskilde, hvor du kan se og føle på tøjet og prøve det, inden du bestemmer dig. Vores venlige personale i butikken hjælper naturligvis også gerne med råd og vejledning. Vi glæder os til at se dig.

 

 

Tilbage til toppen