Sibin linnebjerg

Sibin Linnebjerg er et dansk mærke, som er startet af to designere i 1997. Brandet ønskede at designe strikvarer i et moderne og stilfuldt design.

Med et kæmpe udvalg af strikvarer i lækker kvalitet og materiale appelerer Sibin Linnebjerg både til kvinder og mænd. Strikvarerne er lavet af de fineste og bedste garner, som holder stærkt og strikvarerne kan vaskes i maskine. 

Mærket designer strikvarer med et moderne look som er inspireret af tidens trends, men uden at gå på kompromis med brandets unikke træk og linjer. Strikvarerne er klassiske og præget af traditionelle linjer og snit. Med en følelse af elegance og det moderne kan strikvarerne tilfører noget nyt og stilfuldt til garderoben. Om det er cardigan, bluse eller nederdel så kan Sibin Linnebjergs strikvarer styles både til hverdag og fest. 

Brandet har stor succes med deres udvalg at moderne strikvarer og er populært over mange dele af Europa. Kundebasen er vigtig for deres valg af markedsposition i skandinavien og Europa, da de ønsker det bedste for deres kunder. Mærket Sibin Linnebjerg er en udvidende international forretning. 

Vis flere produkter

Tilbage til toppen