Skovmandsskjorte til herrer

Skovmandsskjorte

En skovmandsskjorte er den behagelige, praktiske og iøjnefaldende skjorte, der også går under navne som lumberjack shirt, håndværkerskjorte eller kort og godt arbejdsskjorte. Den kan sagtens bruges, uden at du behøver skulle ud og hugge brænde. En enkelt dag hvert år er det endda tilladt at tage den på overalt. For der fejres Lumberjack Day og hvordan kan det gøres mere elegant end med en skovmandsskjorte.

Vis flere produkter

Flannel skjorter

Skovmandskjorte emmer bare af kræfter, rustikhed og en mere grovskåren beklædning. Den er blevet symbolet på den stærke mand, der enten har et aktivt arbejdsliv i naturen som enten skovhugger eller landmand, er håndværker eller har et aktivt friluftsliv som jæger, vandringsmand eller rytter. Samtidig er den blevet synonym for en kraftig, grov og ekstra nærende kost og mere mandig tilgang til livet. Tænk bare på skovmandsbrød og andre mere rustikke madvarer.
Og så er der naturligvis lige Monty Python og ”The lumberjack song”, der vist egentlig er årsagen til, at der hvert år afholdes en international Lumberjack Dag først i oktober måned. Her er skovmandsskjorten den nemmeste måde for alle mænd og kvinder at højtideligholde dagen på. På den dag er skovmandsskjorten en tilladt del af dit business-look, også selv om du arbejder i et firma med en ekstra streng dresscode.


Skovmandsskjorter til hverdag og fest


For hos FashionBox kan du finde skovmandsskjorter til enhver anledning. Vi har både de varme, vamsede og meget behagelige skovmandsskjorter og de mere business-prægede, hvor det mere er det karakteristiske ”skovmandsmønster” på skjorten, der får den ind under denne kategori.
De vamsede og tit mere grove skovmandsskjorter er det perfekte valg til en vintertur i skoven eller en kold dag i sommerhuset i udkanten af sæsonen. Den gør sig også godt som praktisk arbejdsbeklædning, når du lige skal give dem som den hjemlige handymand, der fikser de småting inden- eller udendørs, der trænger til det.
Den mere business-like skovmandsskjorte kan enten bruges til fritiden, på jobbet, når du skal virke ekstra frisk eller den ene gang om året, hvor skovmandsskjorten er velkommen overalt. Det bedste er, at det karakteristiske flettede mønster af striber, der danner de klassiske skovmandstern, fås i et væld af forskellige farvekombinationer, der altid gør det muligt at finde en skovmandsskjorte, der passer til lejligheden.


Praktisk til både mænd og kvinder


Skovmandsskjorten klæder også kvinder og fås ligefrem i næsten sexede modeller, der smøger sig smukt og elegant om kvindekroppen. Og så er den klassiske skovmandsskjorte bare fantastisk praktisk og nem, at have med at gøre. Bare hæng den til tørre på en bøjle efter vask. Så er den lige klar til at tage på. Den behøver ikke at blive strøget.
Samtidig er den oftest udstyret med store, rummelige lommer, hvor der er plads til alt. Selv den store smartphone på 6 tommer, du aldrig havde fået stoppet i brystlommen på din business-skjorte.


Skovmandsskjorten er blevet en trend


Faktisk var der tider, hvor skovmandsskjorter kun var noget man gik i, hvis man arbejdede i naturen, legede cowboy eller havde fri. Men i dag er skovmandsskjorten blevet mere accepteret og det oplagte valg, hvis du for alvor skal signalere, at her kommer en mand, der har kræfter og tør stå ved sine meninger – eller som værdsætter naturen og det naturlige.
Nyd udvalget her på siden og spring ud som Lumberjack mand!

Tilbage til toppen