Slim fit skjorter

Vi har samlet et varieret udvalg af slim fit skjorter. Du kan her, vælge mellem de mest populære skjorte mærker til mænd. Du finder bland andet Hugo Boss, Hugo, Stenstrøms,Eton og mange flere

Du finder de skarpe formelle udtryk, og de vaskede casual slim fit skjorter.

« 1

Flere pasforme i slim fit skjorter

Selv om alle slim fit skjorter er slanke, er der stor forskel på målene i skjorterne. Hver designer har sin ide om hvordan slank en slim fit skjorte skal være. 

Husk der er stor forskel på en Eton super slim til en Hugo Boss slim fit skjorte. Man skal ikke lave sig afskrække, blot finde den rigtige pasform, som passer til ens bygning og det udtryk man ønsker.

Forskellige flipper på slim fit skjorter

Den skarpe siluet på skjortens figur, skal også afspejles i flippen og manchetten. Du kan vælge forskellige typer flipper, afhængig af det udtryk du ønsker dig af skjorten. Smalle flipper og smalle manchetter, eventuelt til manchet knapper er et flot og stilrent udtrk. Disse skjorter er velegnet til smalle slips, og en jakke eller et jakkesæt.

Casual eller krølfri

Udtrykket i skjorten, vælger du selvfølgelig efter hvilken lejlighed du skal bruge skjorten til. Et casual hyggligt udtryk med en vasket kvalitet, tilet på jeans eller chinos, er altid gangbart, hvadenten det er på job eller til en casual friday. Et par af de stærke mærker er Stenstrøm og Hugo Boss casual.

Den skarpe krølfrie skjorte med eller uden slips er velegnet til til jakke eller dit jakkesæt, lejligheden bestemmer.Stærke skjorter i denne kategori er Eton og Hugo Boss.

Vi håber du finder din favorit.. Ellers kan du se alle vores skjorter til mænd HER

 

Tilbage til toppen