Slim fit skjorter til herrer

Slim fit skjorter

Slim fit skjorter giver en mere kropsnær og figursyet pasform end de traditionelle skjorteformer Regular og Classic fit. Slim fit giver dig en mere skarp profil og er perfekt til business eller mere formelle sammenkomster. Det seriøse udseende som slim fit skjorten giver, kan være det, der er med til at lukke din forretningsaftale eller sikrer, at du ikke falder udenfor ved forretningsmiddagen eller den officielle reception, når du smider jakken. Se vores store udvalg af slim fit skjorter og læs mere om denne skjortetype efter produkterne.

Vis flere produkter

Slim fit skjorter til herrer

Slim fit skjorten er en populær del af den slim fit-trend, der synes at gå gennem herremoden. Her kan du få både jakker og bukser i slim fit og alle tre dele er populære, fordi de får langt de fleste mænd til at se rasende godt ud. Samtidig giver de dig en mere skrap, figurskåret profil, der udstråler seriøsitet og autoritet.
En skjorte i slim fit pasform kræver naturligvis, at du har en kropsbygning, der kan bære den. Har du meget brede skuldre, en meget trimmet overkrop eller måske bare lidt for meget på sidebenene, bør du hellere vælge en af de andre pasformer, vi har skjorter i.


Slim fit skjorter til smoking og jakkesæt

En smoking skjorte i slim fit sætter et ekstra elegant præg på din stil, hvis du drister dig til at smide smokingjakken eller jakken til dit jakkesæt. Den kropsnære, figursyede form retter dig op og skærper din profil, så du stadig virker elegant, selv uden jakken på.
Vælger du den klassiske hvide slim fit smoking skjorte til en helt sort smoking, får du samtidig den størst tænkelige kontrast mellem inder- og yderbeklædning. Det er klassisk, flot og voldsomt elegant. Har du brug for andre bud, kan du finde vores udvalg af smoking skjorter her.

Casual slim fit skjorter

Slim fit skjorter er ikke kun det oplagte valg, når du skal være ekstra fornem og formel. Du kan også sagtens finde mere casual udseende slim fit skjorter i vores sortiment. De er oftest holdt i lidt blødere stoffer og med lidt kraftigere mønstre end de mere business-like slim fit skjorter.
Således fører vi en masse spændende og mere casual udseende slim fit skjorter fra både Stenstrøms, Eton, Boss og andre af de store mærker. Her spilles der på de mange forskellige muligheder, du som mand har for at signalere, hvem der gemmer sig inde bag skjorten.
Således har vi casual slim fit skjorter med spændende anvendelse af cut-away og button down flipper, med små finurligheder og raffinementer omkring knapper og brystlommer, samt diverse påsyninger af emblemer, logoer og andre pyntedetaljer. Eller en smart lille syning i kontrastfarver rundt langs halsen, der lige kan anes ved skjorteflippen m.v.
Også farver og mønstre er lidt mere sprælske, uanset om vi taler striber, tern eller måske ligefrem skovmandslook. Jo, slim fit skjorter behøver på ingen måde at være kendelige og formelle.

Savner du det, du ikke ser?

Vi får løbende nye, spændende slim fit skjorter hjem, ligesom vi tit har et stort udvalg af slim fit skjorter på tilbud. Mangler du noget i vores udbud af slim fit skjorter, så skriv til os på vores mail eller ring på 46 35 82 10.

Tilbage til toppen