Stenströms

Stenstrøm

Stenstrøm skjorter med lækre detaljer og kontraster, i super kvalitet. Hos fashionbox.dk finder du et lækkert udvalg i Stenstrøm skjorter, vi fører Stenstrøm skjorter i slim fit og Stenstrøm skjorter i fitted body og med flere flip varianter.

Nyheden i denne sæson er de vaskede kvaliteter til et mere casual/sport udtryk.

Vi pakker naturligvis ind som gave, hvis du blot markerer det ved betalig. Husk du har gratis fragt og 14 dages fuld returret på alle køb hos fashionbox.dk

Vis flere produkter

Stenstrøms skjorter

Stenstrøms skjorter er synonym med stil, kvalitet og know how gennem 100 års tradition for godt håndværk. Denne filosofi har gjort Stenströms skjorter til et af ​​Sveriges mest kendte og respekterede brands.

Den klassiske Stenströms skjorte har mere end 100 års tradition, for godt håndværk og kvalitet,og er i dag kongelig hof leverandør,til hele den svenske kongefamilie.

Hos fashionbox.dk er Stenstrøms blandt topmærkerne i vores skjorte afdeling, sammen med Eton, og Hugo Boss udgør de et spændende udvalg af skjorter til mænd. Stenstrøms pasforme er opdelt i 2 grupper den ene Fitted Body er en moderne regular skjorte med plads. Vi har valgt at ligge størrelses skema ved hver skjorte under foto, så det er nemt for dig som kunde at se forskel. Stenstrøm har naturligvis også en Slimfit model til dig som ønsker en slank og skarp profil på din skjorte.Casual skjorterne er 2 cm kortere en klassic modellerne.

Flipperne er et kapitel for sig, ofte finder du flotte kontraster i form af strib,tern eller prikker, på indersiden af flippen eller som kontrast under flippen. Knapperne er ofte i kontrast eller syet med kontrast tråd som linker til en farve i skjorten,knapperne  i farverne hvid,sand,grå og lys blå er i perlemor, andre farver er kunst materiale.

En Stenstrøms skjorte består af 25 dele, som syes i 65 momonter.Den vigtigste del af skjorten er flippen som alene udgør 25 momenter.

Selve indlæget i kraven er din oplevelse at komforten omkring halsen, eks. når du slips eller sløjfe på. Stenstrøms halvfixer kun flippen så den føles blød og behagelig. Pinden i flippen er lavet aftagelig så den ikke laver mærker ved strygning.Det samme gør sig gældende ved manchetten som også er blød,hvilket forlænger slidtagen.Skjorten er syet med  7 sting pr.cm. En standard skjorte er syet med 4-5 pr cm. Skjorten har vævet etiketter i siden så de ikke genere under brug.

Der er 13 knapper i en Stenstrøms skjorte,og den syes i skjorten med 3 momonter,og der bruges elastisk varm tråd ,hvilket gør at du meget sjældent taber knappen i en Stenstrøms skjorte.

Knaphullet syes i med 30 cm tråd og 88 stikninger pr knaphul.Lig mærke til at det øverste knaphul sidder på skrå - der gør det nemmere at knappe den øverste knap.

Det tager godt en time at producere en skjorte.

Kvaliteten i en Stenstrøms skjorte tager udgangspunkt i de bedste væverrier fra Italien, der arbejdes med egen produktudvikling i samarbejde med blandt andre Albini group herunder Thomas Mason.Dette samarbejde ender,hver sæson med en skjorte kollektion på op til 100 varianter.

Vask: De fleste skjorte fra Stenstrøms kan tåle maskinvask ved 60 grader, af den simple grund at bakterier ikke forsvinder ved 40 grader.

Du kan altid være sikker på en flot harmoni i udtrykket på din skjorte. Vi håber du finder inspiration i vores udvalg, til din næste skjorte.

Tilbage til toppen