Stenstrøms skjorter til herrer

Stenstrøms skjorter til herrer

Herreskjorter fra Stenstrøms kommer direkte fra vores naboland Sverige. Efter at have skræddersyet skjorter i mere end 100 år, har Stenstrøms utrolig godt styr på det, og kvalitet og design går hånd i hånd sammen med komfort. En skjorte skal nemlig ikke bare være pæn, den skal også være behagelig at have på, og med en skjorte fra Stenstrøms får du begge dele i ét.

Vis flere produkter

Stenstrøm

Skjorter er en fast del af garderoben for stort set alle mænd. Lige meget om du bruger skjorten som arbejdstøj, fritidstøj eller til fest, så kan du finde et design fra Stenstrøm, som der passer dig. Som tidligere kongelig hofleverandør til det svenske kongehus, har tøjmærket noget at leve op til, og du bliver ikke skuffet.

Stort udvalg af herreskjorter fra Stenstrøms

Her hos Fashionbox har vi et stort og varieret udvalg af skjorter fra Stenstrøms. Hvis du skal bruge en ny skjorte til fritidsbrug, kan det være en god idé at gå efter en skjorte syet i denim. De er både moderne og behagelige at have på, og fås i forskellige pasforme. Vi fører denim skjorter i de to pasforme slim fit og fitted body.

Fitted body er den mest almindelige pasform, som er syet en smule ind i taljen, og som har læg i ryggen. Dette gør skjorten meget behagelig at have på. Slim fit har en slankere pasform end fitted body, og anbefales til de høje og slanke mænd. Begge skjorter kan både bruges uden på et par bukser eller neden i.

Er du på jagt efter en skjorte, som du kan bruge på arbejde sammen med et jakkesæt, er farverne hvid og lyseblå gode at gå efter. Det er de traditionelle skjortefarver, og Stenstrøms har designet dem i mange udgaver; bl.a. med små prikker eller tynde striber, som giver lidt ekstra til looket.

Stenstrøms skjorter på udsalg

På vores udsalgsside finder du altid mange gode tilbud. Da der jævnligt kommer nye kollektioner, som vi køber ind fra, kan det ikke undgås, at vi kommer til at stå med skjorter i overskud. Så på udsalgssiden finder du selvfølgelig også Stenstrøms skjorter på udsalg, som du kan spare mange penge på.
Der er også tit tilbud på Eton skjorter, som er en af Sveriges andre store, anerkendte designvirksomheder, der har specialiseret sig indenfor skjorter til mænd. Både Eton og Stenstrøm går ikke på kompromis med hverken design eller kvalitet. Du kan se vores udvalg af Eton skjorter her.

Stenstrøms' historie

Historien om svenske Stenstrøms går helt tilbage til 1899, og mærket er derfor mere end 100 år gammelt. Dengang havde skrædderen August Stenstrøm en butik i svenske Helsingborg, og han fik flere og flere bestillinger på sine elegante skjorter. 

Siden da er succesen kun vokset og firmaet vækstet, og ryet om at den bedste kvalitet fås hos Stenstrøms holder fortsat stik. Skjorterne sælges til mange lande verden over, og stil, kvalitet og komfort er tre faktorer, som de dygtige folk hos Stenstrøms altid søger for at få opfyldt på bedste vis. Det har gjort Stenstrøms til et af Sveriges mest anerkendte brands.

Tilbage til toppen