Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden er – som navnet også indikerer – et svensk tøjmærke, som i dag har mere end 100 års erfaring i at designe og producere kvalitetstøj.

Fashionbox har specialiseret sig i jakkesæt,jakker og overtøj. Men vi har selvfølgelig også tilbehør.

Tiger of Sweden har siden 2003 været ejet af det etablerede danske IC Companys, som er med til at sikre, at tøjet fra Tiger of Sweden hele tiden følger med de nyeste trends og tendenser.

Vis flere produkter

Tiger of Sweden jakkesæt

Firmaet blev startet tilbage i 1903 i Uddevalla i Sverige. Tidligere hed brandet kun Tiger og designede primært klassisk tøj i et traditionelt klassisk fit.

Men i 1990’erne skiftede Tiger navn til Tiger of Sweden, og samtidigt begyndte de at satse på et mere moderne og ungt udtryk i deres tøjdesign. Tiger of Sweden begyndte også i at investere i dyrere materiale i bedre kvalitet. Og selvom priserne på tøjet også steg, så viste investeringen sig at være en god strategi, som har betydet at tøjet fra Tiger of Sweden i dag er mere populært end nogensinde. Tøjet bliver i dag solgt i hele Europa til stilbevidste mænd og kvinder. Canadierne og amerikanerne er nu også begyndt at få øjnene op for det lækre skandinaviske design som tøjet fra Tiger of Sweden tilbyder.

Tiger of Sweden fører to linjer - Black Label og Tiger Jeans, så du både kan få tøj til pænt brug og hverdagstøj. Tøjet fra Tiger of Sweden er ikke billigt, men tilgengæld får du også kvalitet for alle pengene. Der anvendes kun de bedste materialer til deres tøj.

Tiger of Sweden suits

Tiger of Sweden jakkesæt er kendt for deres sublime pasform og lækre moderne udtryk, der sidder godt på de fleste mænd. De fleste jakkesæt fra Tiger of Sweden har en relativ smal pasform, som gør at din krop bliver vist frem fra den bedste side. Jakkesæt fra Tiger of Sweden er kendt for deres relative minimaliske skandinaviske design uden overflødige detajler – simpelt og stilet.

Hos Fashionbox kan du også finde lækre accessories til at macthe dit nye jakkesæt eller tøj fra Tiger of Sweden. Eksempelvis kan du finde lækre bælter eller skjorter til at fuldende dit look. Hold øje med vores outlet, hvor vi ofte har gode tilbud på Tiger of Sweden jakkesæt, skjorter mv.

Vi vejleder og guider dig..

Hvad enten du kommer forbi en af vores butikker, eller køber dit tøj fra Tiger of Sweden online, så vil vi hos Fashionbox vejlede dig i forhold til pasform og snit. Du kan altid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Tilbage til toppen