Tiger of Sweden jakkesæt

Hos Fashionbox køber du de populære Tiger of Sweden jakkesæt, i mange modeller.

Hos fashionbox finder du et bredt udvalg af forskellige kvaliteter, fra nogle af de bedste væverier, i Europa.

Vores udvalg er baseret på slim fit pasforme i forskellige varianter, alle med en slank og skarp profil.

Tiger of Sweden habit

Vi har mange år erfaring med Tiger of Sweden, gennem vores fysiske butik Boston i Roskilde. Vi udvælger hver sæson, de lækreste stoffer og pasforme, som passer til vores Italienske udtryk, kombineret med den Skandinaviske rene stil.

Når du vælger et jakkesæt, fra Tiger of Sweden, er det ikke kun modellen, du skal ligge vægt på. Selve stoffet er der stor forskel på hos Tiger of Sweden.Hvilket også giver sit udtryk i prisen på habitten.

Sylønnen er tæt på, at være ens på de forskellige modeller, men stoffet er fra forskellige væverier, og her er den væsentlige forskydning i prisen.

Pasformen på dit jakkesæt

Tiger of Sweden har et godt og varieret model program, så du kan finde den pasform der passer dig bedst.Alle modeller er slanke og mange betegner den som slim fit, ofte med korte jakke modeller, og lav talje på bukserne.

Model Gekko

Habit jakken i model Gekko er med blød skulder og bredere revers, som måler ca. 7,5 cm på det bredeste, og har de to kendte knaphuller på reveres.Ryggen har side slidser.

Bukserne er designet over model Gordon, med lav talje og en fodvide på ca. 34 cm

i str. 48. Bukserne lukkes med 3 knaps overspænd, hvilket giver en flot front.

Model Evert

Model Evert er designet som et klassisk jakkesæt, i slim fit. En af vores meget populære modeller, som også ofte ses i tv. De kendte to knaphuller på venstre revers, er kendetegnet for firmaet.

Evert har smalt revers, som måler ca. 5 cm. På det bredeste i str. 48. Habit jakken har vandrette lommer og brystlomme. Ryggen har side slidser og Ryglængden er ca. 74 cm. i str.48.

Habit bukserne er designet over model Stellan, med medium talje og en fodvide på ca.36 cm i str. 48. Bukserne har ofte håndstikning på kanten af lommerne.

Model Harrie

Model Harrie er pasformen med det smalle revers, kombineret med den bløde runde skulder.Du finder de karteristiske 2 knaphuller på venstre revers, og to lommer med klap, samt brystlomme. Ryggen har to side slidser. Jakkens ryglængde er ca.74 cm. i str 48.

Bukserne er designet, med en relaxed lårvide og en smal fod vide på ca. 34 cm. i str.48

Harrie er et lækkert soft slim fit jakkesæt fra Tiger of Sweden.

Model Jil

Slim fit jakkesæt fra Tiger of Sweden, med det klassiske smalle revers, og to knap huller på venstre revers. Habit Jakken er med dybere lukning end du normalt ser fra designerne hos Tiger.Men ellers er jakken designet som en klassisk habit fra firmaet.

Bukserne er til Jil pasformen er slim fit. De er designet på model Herris og er slim fit lav taljet og med en fodvide på ca. 36 cm i str.48

En klassisk Tiger of Sweden habit i slank pasform.

Mix and Match

Hos Fashionbox, kan du også købe individuelle størrelser, i et jakkesæt.

Bruger du eksempelvis str.50 i habitjakke og str. 48 i habitbukser, kan du vælge det i vores sorte jakkesæt, hvor jakken vælges individuelt i model Nedvin og bukser i model Herris. Så kommer du meget tæt på et skræddersyet jakkesæt.

Tiger of sweden jakkesæt tilbud

Hos fashionbox skifter vi tit ud i vores kollektioner, og Tiger of sweden har 4 -6 kollektioner om året. Derfor kan du med mellemrum finde et godt tilbud på udgående jakkesæt. De findes naturligvis kun i begrænset antal, og størrelser. men er du heldig kan du gøre en god handel.

Du finder alle vores jakkesæt her

 

 

 

Tilbage til toppen