Vis flere produkter

« 1 ...

Herretøj

Fashionbox.dk præsenterer et bredt udvalg af herretøj til mænd.Vi har sammensat de bedste mærker fra Europa og har kun de originale styles i shoppen.

Vores mix af herre beklædning til mange begivenheder som job, fest, ferie og fritid strækker sig fra de lækreste jakker og jakkesæt med tilhørende skjorter, til et bredt og varieret udvalg i striktrøjer og cardigan.

Vi ligger vægt på en basis gardarobe med standard farver i høje kvaliteter, som giver dig velvære og komfort i dagligdagen, og tilsætter vores udvalg de rigtige sæson farver inspireret fra vores besøg på de internationale mode messer i Europa.

Vi giver dig mulighed for at sammensætte dit næste sæt tøj efter humør og lejlighed, med bagrund i et godt udvalg.Vores udvalg er sammensat, så mixe print,tern og strib med de nye ensfarvet tendenser, efter eget  valg.De små detaljer er vigtige, for udtrykket af dit herretøj, et tørklæde i bryst lommen på dit jakkesæt eller kontrast bælte som passer til dine sko, er et par af de små detaljer der trimmer og gør dit tøj levende.

Tag også et kig på vores afdeling for polo shirts og jeans til fritid og job, her finder du nogle af markedets bedste mærker i tøj til mænd.

Herretøj online

I vores herretøj's udvalg finder du ofte ikke mindre en fire længder i mange af vores modeller fra de bedste mærker, som er specialister i bukser. Vi fører kvalitets herretøj til den bedste pris online. 

Vi udvælger nogle af de bedste væverier, til vores skjorter, bukser og jakker, ofte fra Italien, og blandt dem Zignone, marzotto, wcerutti og mange andre kendte, som garanterer dig en lækker kvalitet til dit næste køb i herretøj hos fashionbox.dk

Når du køber herre tøj hos Fashionbox, så er der fri levering og 14 dages returet. Så bliver det ikke nemmere at købe herretøj online. 

 

 

Tilbage til toppen