Bælter

Bælter til mænd

Vi har et godt udvalg i brune og sorte bælter, men også de cognacfarvede er med i feltet. Det bliver nemt for dig at få dine sko og støvler til at passe sammen med dit bælte.Det er også her du finde den nye type elastik bælte i mange farver. Her er der også muligheder for at finde gode gaveideer. 

Du finder mange gode emner bladt mærkerne Hugo BossSand herretøj, og  Tiger of sweden og flere andre gode mærker

 

Vis flere produkter

Bælte eller livrem

Mange mænd forbinder et bælte med at holde bukserne på plads i taljen, rigtig mange mænd forbinder det med at se godt ud, at udtrykke en personlig smag.

Bælter er idag en form for smykke til manden som ønsker at fuldende sit udtryk.

Bælte og sko er et sammenhængende udtryk, som understreger det samlede look.

Der findes flere kategorier af bælter:

Det klassiske læderbælte til manden, som gerne vil have det til at passe til sit jakkesæt, som ikke ønsker for voldsomt et signal med sit spænde på bæltet, vælger ofte en spænde som ikke afviger meget fra breden af bæltet. Det vil sige at lædder og spænde går næsten ud i et, og spændet er enten i blank stål eller i børstet stål. Bælterne i denne kategori passer altid til skofarven, og er ofte et sort bælte.

Jeans Bælte

Her er breden ofte væsentligt bredere og i kernelæder, af kraftig kvaltet, disse bælter har en meget lang holdbarhed, og biler flottere af at blive brugt hårdt.

Et bælte til et par jeans må gerne have struktuer eller en form for mønster, eller simpelt hen et bælte med nitter. som gør det muligt at bruge et par grove støvler sammen med bæltet.

Elastisk bælte

Et af sæsonens smarte bud på et bælte er et elastik bælte, gerne med mange farver mixet ind i hinanden, eller udført som ensfarvet, afsluttet med et lækkert spænde i kontrast, sammen med et pænt stykke skind.Ofte bliver et elastik bælte leveret uden huller og kan derfor bruge i flere størrelser uden man kan se det bliver brugt, smart hvis man varierer lidt i størrelsen.

Lærredsbælter

Lærredsbælter er også kendt som en typer karate bælter, men er meget smallere og og med et lækker spænde som ofte ikke behøver huller.Diise findes også med et type skydespænde og går populært under navnet spejderbælte, hvor lærredsbælter er ved at komme ind i modebilledet er karate bælter på ved tilbage.

Vi er helt sikker på at du i vores bælte afdeling hos fashionbox.dk også kan finde mange gode gaveideer, og vi pakker gerne ind som gave.

Har du spørgsmål til størrelser på bælter, er du velkommen til at kontakte os, i vores butik med herretøj i Roskilde. Boston har tlf. 46358210

Tilbage til toppen