Bukser

Bukser til mænd

Her finder du alt i bukser til mænd fra nogle af de bedste mærker.

Fashionbox sælger varer fra de bedste leverandører i herrebukser. Sortimentet er nøje udvalgt, og du finder alt fra Habitbukser, chinos, til bomuld og fløjl fra butikken Boston herretøj i Roskilde.

Her finder du kollektioner fra Hugo Boss, Sand Copenhagen,Brax, Tramarossa, og mange flere...

Vis flere produkter

Herrebukser

Vi har sammensat et bredt og aktuelt udvalg af unikke og klassiske bukser. Udvalget mellem de forskellige mærker gør at du kan mixe mellem de aktuelle kvaliteter som chinos i bomuld, og spændende uld bukser, der passer til din stil og daglige brug. Hos fashionbx.dk gør vi alt for at levere en optimal service til dig.

Chinos

Bukserne i chinos eller lærredsbukser som de også bliver kaldt, er ofter med over 90% Bomuld og så tilsat elastan eller andre fibre for t give dig, som bruger en optimal komfort under brug. Vi præsenterer her et par kort data på de største mærker inden for chionos bukser til mænd.

Brax

Brax bukser i bomuld  er  kundernes favorit hos fashionbox.dk - Brax har hver sæson et af branchens største udvalg når det gælder bomulds kvaliteter og ikke minst deres kæmpe udvalg i farver gør dem til favorit hos kunderne.

Meyer

Meyer  bukser er lige som Brax en sværvægter  i herrebukser og når det gælder lærredsbukser. Med masser af kvaliteter i bomuld med stræk og ikke mindst deres farver i bukserne, og ikke at forglemme deres udvalg i sorte bukser.Hos Fashionbox.dk kan du altid finde meyer bukser online. 

Hugo Boss

Hugo Boss bukser er blandt de lækreste på markedet med slanke modeller som Rice der med stretch altid er blandt de bedst sælgende.Med fire leveringer om året finder du altid en spændende og aktuel model i sæsonens farve .

Sand Copenhagen

Når du kigger på Sand online, er det svært at komme uden om Sand bukser til herre, med mange pasforms varianter og et stærkt bomuldsprogram kan man som kunde hos fashionbox altid finde en aktuel model og farve fra Sand menswear.

Tilbage til toppen