Jakker / Blazer

Jakker til mænd

Fashionbox.dk præsenterer de bedste mærker inden for konfektion. Du kan vælge bredt mellem Hugo Boss, Sand Copenhagen, Tiger of Sweden, PBO, Carl Gross og mange flere. Har du spørgsmål eller et specielt ønske, så kontakt kundeservice på tlf. 55724460 mellem 10-17 eller mail: kenn@kenn.dk. Husk at der på alle køb hos Fashionbox.dk er gratis fragt og 14 dages fuld returret.

Vis flere produkter

Jakker eller Blazer til uformelt & formelt brug

Blazeren bør hænge på bøjlen i enhver mands klædeskab - En blazer kan både bruges formelt, med slips som et modstykke til habitten, eller sammen med et par smarte jeans og en lækker skjorte, som et pænere casual udtryk. Der er bestemt ingen undskyldninger for ikke at gå på jagt efter den rigtige blazer til lejligheden i fashionbox.dk's store udvalg.

Men inden du beslutter dig, er der lige et par ting, du skal have i tankerne:

Skal din næste jakke være til all-round brug, eller er den til job eller en tur i byen.

Pasform:

Hvilken pasform ønsker du din jakke skal være: Du kan typisk vælge mellem 3 forskellige pasforme. Navnet varierer fra mærke til mærke, men de dækker over det samme - Slim fit - Regular fit - Classic fit. Vær opmærksom på at hver designer har sin egen opfattelse af, hvordan en pasform skal være, så der er ofte varianter i samme gruppe af pasform.

Revers:

Har du et ønske om et bestemt revers for din jakke? Der er mange typer revers og generelt er det smalle revers til de slanke jakker,og så bliver revers afstemt i breden i forhold til vidden. På revers kan der også være forskellige knaphuller. Vi ser typisk et knaphuls som det mest anvendte, men Tiger of Sweden bruger for eksempel 2 knaphuller som kendetegn for de fleste af deres blazer jakker.

En anden variant på revers er storm strop, som ofte bliver på venstre revers, og findes typisk på de mere rustikke kvaliteter, ofte vævet af Harris tweed.

Knapper:

De fleste blazer jakker til mænd knappes i øjeblikket med to knapper, men der findes varianter med en-knaps lukning. Typisk på mere festlige jakketyper, ofte med sjalskrave (rundt revers).Vi ser i øjeblikket, at tre-knaps lukningen er på vej tilbage i markedet med et let rullende revers, så den øverste knap næsten er skjult.

Lommer:

Der findes flere varianter af lommer på en blazerjakke. Lommernes design er ofte afhængig af jakkens stofkvalitet. På de lette uldkvaliteter fra eks. Marzotto er lommerne paspoleret med en lommeklap, der er synlig udvendig, og som har den funktion, at den kan stikkes ned i selve lommen, så den bliver usynlig.

Udvendige lommer - også kaldet påsatte lommer - findes også i flere varianter og ses ofte på de kraftige kvaliteter som tweed og flanel.

Slids :

Du skal også kigge på ryggen af en herre jakke inden du bestemmer dig.

På ryggen finder du ofte en slids, kaldet midterslids, eller to slidser. En i hver side kaldet dobbeltslids.

Ryggen på din næste blazer jakke, kan også være helt uden slidser, ofte kaldet glat ryg.

Farver og kvaliteter

Afstem farven på din jakke efter sæsonen. Efterår og vinter byder ofte på dybere farvetoner og lidt kraftigere kvaliteter. Det kan være kvaliteter som fløjl, tweed, flanel m.m.

Sommerkvaliteter er typisk lettere uld, bomuld eller hør, men der findes mange kombinationer, og overordnet er det vægten af jakken og farvetonen, der afgør om din jakke er bedst egnet til forår/sommer eller efterår/vinter.

Vi har valgt et bredt udvalg fra nogle af de bedste mærker, som producerer blazer jakker til mænd. Ofte vævet hos nogle af de dygtigste vævere i Europa. Det er vævere som Marzotto, CeruttiReda og mange flere.

Vi håber, du finder den helt rigtige jakke hos fashionbox.dk og hvis ikke, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Tilbage til toppen