Jakker / Overtøj

Jakke

Lækkert udvalg i jakker, fra bla. Hugo Boss, Sand Copenhagen, Tommy Hilfiger, Milestone,Hetrega, Uber,Johnny Love og Colmar

 

Vis flere produkter

jakker til mænd

Typisk inddeler man sæsonen for overtøj i årstider, vi har inddelt vores sortiment i forårsjakker, sommerjakker, efterårsjakker og vinterjakker.

Forårsjakker:

Ved forårsjakker ligges der vægt på egenskaber, som at den er vind- og regntæt gerne med lidt mellemfor.

Begrebet overgangsjakke er højaktuelt, når vinteren slutter, og du skal finde en jakke, som dækker behovet i overgangstiden.

Hugo Boss, Uber, Gant, Hilfiger & Milestone er mærker, som byder ind med funktionelle jakker, som ikke går på krompomis med kvaliteten. Blandt disse mærker kan du vælge præcis den type jakke, der passer til dit formål.

Sommerjakker:

Når du søger en speciel jakke til sommermånederne, skal du tænke over dine behov i det daglige. Skal jakken være kort, mellemlang eller som en kort trenchcoat? Mange ønsker en form for overtøj, som skærmer mod vind og en regnbyge. Kort sagt skal den være uden for og med funktionelle detaljer som indstillingsmulgheder, inderlommer og åndbare materialer, er nogle af nøglefunktionerne til denne sæson. Mærker som er stærke på disse egenskaber er Uber, Hugo Boss, Hetrego, Tommy Hilfiger, Boss Green og Johnny Love. Tag et kig på disse mærker, når du skal have ny sommerjakke.

Efterårsjakker:

Modsat forårsjakker skal du til efteråret kigge efter lidt kraftigere mellemfor, og hvilken kvalitet du ønsker som det yderste lag på din efterårsjakke. Uldkvaliteter, ofte blandet med cashmere, som gør din efterårsjakke mere komfortabel og blødere, er en god mellemvarm jakke eller kort frakkeDisse typer er ikke velegnet til regndage, men har et flot udtryk til både jeans, jakker eller jakkesætSkal din næste jakke være mere modstandsdygtig over for regn og vind, skal du rette blikket mod tekniske kvaliteter, som gør efterårsjakkerne modstandsdygtige over for det omskiftelige vejr. Til denne sæson har vi valgt de første dunjakker med mellemfyld, så man ikke bliver for varm, men stadig kan modstå de få grader tidligt og sent på dagen. Mærker som Hugo Boss, Milestone, Sand Copenhagen, Boss green, samt Uber er gode bud på efterårsjakker. 

Vinterjakker

De varmeste jakker i vores udvalg er baseret på en for-type, som er en blanding mellem ægte og tekniske materialer. Du behøver ikke vælge de store rulam og dunjakker for at holde varmen. Tag et kig på udvalget fra Hugo Boss, Boss green og vores nye mærker Hetrego og Johnny Love. De viser spændende nytænkning med høj komfort i deres jakker. Ofte er disse med stretch i jakkerne. I denne kategori finder du også vores sortiment i vinterfrakker og trenchcoats i mange kvaliteter og farver. Vi ønsker dig god shopping, og har du spørgsmål så brug service telefonen, eller mail kenn@kenn.dk

Herretøj: Tlf: 46358210  vores fysiske butik Boston i Roskilde


Tilbage til toppen