Jakkesæt og Habit

Jakkesæt

Vi har de bedste mærker i jakkesæt til mænd fra bl.a.Hugo Boss, Sand Copenhagen, Tiger of Sweden, Carl Gross m.fl. Har du spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 46358210 eller mail kenn@kenn.dk Husk: Du har gratis fragt og 14 dages fuld returret, på alle køb hos fashionbox.dk

Vis flere produkter

Ingen mand uden et jakkesæt!

James Bond har et, Bruce Wayne har et.. Alle superhelte har et jakkesæt, så selvfølgelig skal du også have mindst et jakkesæt til særlige begivenheder og et til pænt hverdags brug. En habit bør også hænge i et hvert klædeskab, så har du ikke allerede et jakkesæt i skabet, vil fashionbox.dk med glæde levere et til dig.

Habitter & jakkesæt siden 1960

Vores historie går tilbage til 1960, så vi har detaljerne på plads mht. At ekvipere mænd med jakkesæt. Vi sælger habitter og jakkesæt fra de bedste modehuse i verden og har helt sikkert et sæt, der passer til det udtryk eller lejlighed du ønsker.

Hos Fashionbox kan du finde et stort udvalg af jakkesæt og jakkesæt på tilbud i enhver prisklasse. Jakkesæt og habitjakker har været en fast bestand af herregardaroben i flere hundrede år – og med god grund. Jakkesæt er både klassisk og stilet og kan få enhver mand til at se godt ud. Men selvom de fleste af os tænker på jakkesæt som en enkelt ting, så har stilen, snittet og farven en afgørende betydning for, hvordan du vil se ud i dit nye jakkesæt eller habit. Hos fashionbox har vi mere end 50 års erfaring i, hvordan et jakkesæt eller en habit bør sidde, så du kan føle dig helt tryg ved at handle hos os. Vi har mange forskellige modeller fra kendte mærkevarer.

Jakkesæt i lækkert design

F.eks. kan du hos os købe jakkesæt fra Hugo Boss eller jakkesæt fra Tiger of Sweden som er kendt for den flatterende slimme facon. I dag er det ikke længere kun sorte jakkesæt, der anvendes. Mange mænd vælger at pifte deres garderobe op med et par jakkesæt i blå og mørkeblå, som giver et mindre højtideligt look – og passer super godt til den klassiske blå eller hvide skjorte. Mange vælger at kombinere en habitjakke med et par pæne jeans eller chinos til for at få et mere casual look – men stadig stilet look - til hverdag. Hos Fashionbox finder du både jakkesæt med mange detajler og de mere klassiske modeller, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. Hos Fashionbox kan du altid henvende dig for at få den rette vejledning til, hvilket jakkesæt eller habit, der vil passe bedst til dig og dine behov, og under vores outlet menu kan du altid finde prisstærke jakkesæt på udsalg – så du får mest jakkesæt eller habitjakke for pengene.

 

Tilbage til toppen