Ophørsudsalg! Vi lukker for herreafdelingen på Fashionbox og alt skal derfor væk inden 1/12/2019. Obs. 14 dages returret.

Jeans

Jeans til mænd

Du går aldrig helt galt i byen med et par jeans. Et par mørke eller sorte jeans er gangbart de fleste steder til daglig. Når stilen skal være sporty casual, uden at det går over i sport. Vælger du de rigtige jeans i skabet, og sætter dem sammen med en Blazer jakke eller en striktrøje, har du et sikkert look. Ligegyldigt hvilken type jeans du ønsker, kan du til dette formål, kan du helt sikkert finde et par her på Fashionbox.dk

Hos Fashionbox.dk finder et bredt udvalg i jeans til mænd fra Hugo Boss, Boss Green, Hugo, Brax, Sand og Tramarossa - Alle mærker der er velkent for deres kvaliteter og pasforme.

 

Vis flere produkter

2

Hugo Boss jeans til mænd

Hugo Boss er kendt for deres inovative design, med elegance og stringente linier. Du finder altid nye vaske og pasforme i udvalget fra Boss. Vi har forskellige kollektioner fra firmaet, Hugo Boss black på toppen, efterfulgt af HUGO - Den røde linie med de skarpe linier - Boss Green den sporty friske stil.

Udvalget spænder bredt fra klassiske modeller i mørke ensfarvede vaske til til hårdt vaskede med krøller og opslag.

Du kan se og læse mere om Hugo Boss jeans til mænd her.

Sand jeans

Sand Copenhagen har de kendte SJ jeans som ekslusive jeans til herrer. For disse jeans gælder det samme som i resten af Sand kollektionen, kvaliteten og udtrykket er lækkert og spændende. Sand kalder dem 3D for udtrykket er inovativt, med lækre vaske og fine overflader. Som altid er der lagt vægt på knapper, foer og stikninger.

Det er altid en oplevelse at gå på jagt i Sand tøj og du finder vores udvalg af Sand jeans til mænd lige her

Brax jeans

Brax er et andet af vores store mærker, vi har altid et bredt udvalg i farver og modeller i jeans.Du kan finde funktionelle og klassiske cowboybukser, som du kan mixe med alle dine striktrøjer eller jakker efter behov.Vi har op til 4 længder på lager.

Se de mange muligheder i Brax jeans til mænd her

Boss Green jeans

Boss Green er kendt for det sporty design, understreget med den grønne stikning og det grønne logo med hvid skrift. Her er altid spændende kvaliteter og nye designs der passer til den kommende sæson. Luxus sport er meget rammende for denne kollektion fra Boss. Ensfarvede mørke blå farver er standard hver sæson, og nye vævninger med struktur og mønster er nyhederne du skal kigge efter i Hugo Boss Green jeans kollektionen her

Hugo jeans

Hugo jeans er den unge frække dreng i klassen hos Hugo Boss.Fra slim fit jeans til modern fit finder du nye vaske og basis jeans er fra dybe blå farver til grå slidte over til helt sorte super slim jeans. Det er her du finder de nye tendenser, men stadig med focus på pasforme og detaljer på top niveau. Lækkert pakket ind med et rødt logo med sort skrift. Vi glæder os til at præsenterer HUGO som en nyhed i slutningen af 2016.

Italienske håndlavet jeans fra Tramarossa

Tramarossa jeans er Italiensk håndværk. Lækre detaljer som jeans med egne initialer sat ved forlommen og røde stikninger kendetegner et håndværk i topklasse. Det kan ses og det kan føles, Tramarossa arbejder med det bedste af det bedste, kig på detaljerne og lad dig friste - Det er deinm i særklasse.

Vi glæder os til at præsenterer kollektionen i slutningen af 2016

Closed jeans

Closed jeans til mænd - Igen en italiensk syet jeans - Spændende utryk i vaske og pasforme du bliver afhængig af er blot noget af det du kan glæde dig til hos Closed. Ta et kig på de nye denim stoffer og se de nye vaske. Modellerne spænder fra de maskuline klassiske 5 lommet modeller til den ikoniske x pocket med vandrette forlommer. Disse jeans er fremstillet efter de gamle Italienske traditioner om godt håndværk. 

Vi glæder os til at vise Closed i slutningen af 2016 -Starten af 2017 

Alle elsker cowboybukser

Hvis der er en enkelt ting, som de fleste mænd skal have i deres gardarobe, så er det et par herrejeans. De er et must for mange mænd og kvinder. Ofte starter dagens påklædning med et par jeans, og så kommer resten af dagens dress næsten af sig selv.Mange bruger jeans til de fleste lejligheder incl. job, og med de mange jeans varianter der findes, kan du kombinere dit udtryk efter årstid og begivenhed. I vores vores webshop og i vores Butik Boston i Roskilde har vi samlet et bredt udvalg af cowboybukser og jeans fra de kendte store mærker som, Hugo Boss, Boss Green, Sand Copenhagen,Tramarossa, HUGO, Brax, Polo Ralph Lauren og Closed.

Brug jeans som stammen i din gardarobe

En af grundende til at jeans er blevet så populære, i alle aldersgrupper og til mange lejligheder, er at de er nemme at sammensætte stortset alt andet tøj. De kan skabe udtryk på tværs af moderetninger og samfund. Hvad enten det gælder hverdag, fest eller job, kan du skabe dit udtryk med enkle midler som t- shirt og jakke.

Du kan også dresse et par jeans op med en lækker skjorte, så har du forskellige udtryk,med det samme. Du finder jeans til mænd i mange varianter spændende fra slim fit jeans. modern fit, regular fit og endelig classic fit. Hver pasform gruppe har sit eget udvalg i vaske, som du kan kombinererefter din egen smag og til den lejlighed, der passer dig bedst.

Jeans til alle mand

Vi skal til Frankrig nærmere bestemt byen Nimes, som lægger navn til denim. Arbejdsmænd i de fysisk hårde job tog cowboybukser til sig som uniform, de var slidstærke og praktiske. I begyndelsen blev de lukket med knapper, og senere med lynlås. I dag findes stadig begge varianter, vi ser dog flest med lynlås.

Det var i begyndelsen af 1960 èrne af cowboybukser slog igennem som modefænomen, med store jeans navne som Lewis, Lee og Wrangler, som dominerede starten af salget til både mænd og kvinder.

Rockmusikere var nogle af de mest fremtrædne brugere af den nye mode med cowboybukser, ja sådan blev de kaldt i starten, det var først senere at ordet jeans kom i talemåde. I dag bruges begge udtryk.

Du kan købe Herre jeans online hos fashionbox.dk eller i vores butik Boston i Roskilde.

Hos fashionbox.dk finder du et bredt udvalg af cowboybukser og jeans til mænd. Vi har pasforme i slim jeans, regular fit og classic fit. Du kan vælge i mellem de original blå farvetoner, men vi fører også et bredt udvalg i farvede modeller og pasforme. I de seneste år har vi sammen med vores leverandører udviklet nye metoder til at gøre de mørke farver mere holdbarer end tidligere. På baggrund af kundernes tilbagemeldinger har væverierne nu udviklet perma indfarvning, som garanterer farveægthed op til de 40 første vaske. Så du vil ikke opleve hvide striber i dine jeans efter første vask, hvis du vælger disse typer indfarvning på dine næste jeans.

Husk at vi har mange modeller i op til 4 længder. Hvis du har et spørgsmål om valg af størrelse eller andet, så kontakt os. Vi er til at fange i vores forretning med herrertøj Boston i Roskilde

Vi udvikler hele tiden i samarbejde med vores nøje udvalgte leverandører nye modeller, så følg med her på siden, eller tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev. eller følg os på facebook.

Vi har samlet alle vores Hugo Boss HER

 

 

 

Tilbage til toppen