Ophørsudsalg! Vi lukker for herreafdelingen på Fashionbox og alt skal derfor væk inden 1/12/2019. Obs. 14 dages returret.

Morgenkåbe

Badekåbe Mænd

Med nogle af de bedste mærker som leverandør af morgenkåber eller badekåber til mænd, finder du et lækkert udvalg i frotte eller velour kvaliteter fra Mærker som Hugo Boss og Armani mv.

Vis flere produkter

Begynd dagen med morgenkåbe på...

Det mest komfortable og den nemmeste måde at starte din dag på, er ved at tage en lækker morgenkåbe i skabet. Dagens begyndelse er ikke uden betydning, så derfor skal du være lækkert påklædt uden at bruge mere tid på det end nødvendigt. Mange mænd holder af deres morgenkåbe, da det ikke den løser ovenstående udfordring på bedste vis. Kvaliteten i denne kategori kan være i silke, bambus eller bomuld.

Populære navne for badekåbe til mænd

Mange har den populære badekåbe hængende i sommerhuset eller i badehuset, så man hurtigt kan få varmen efter en dukkert. Det være sig vinterbaderne eller dem, som nyder sommersæsonen med en frisk svømmetur. Kvaliteten till dette formål er ofte en kraftig bomulds frotte elller bomulds velour.

Størrelse på en morgenkåbe

Når du skal vælge størrelse på en morgenkåbe, skal du som udgangspunkt vælge den rummelig. Komforten ligger i størrelsen.De fleste mærker som Hugo Boss, Armani og Polo Ralph Lauren er store i størrelserne, og er kategoriseret som str. S-XXXL.

Ønsker du hjælp til valg af størrelse, så kontakt kundeservice i vores butik Boston i Roskilde på 46358210 eller mail på kenn@kenn.dk så hjælper vi dig med at vælge den rigtige størrelse. Hvis du skal bruge en morgenkåbe som gave, så pakker vi den naturligvis ind uden beregning.

 

Tilbage til toppen