Polo Shirt

Polo shirts

Velkommen til en verden af polo shirt Vi præsenterer her et af de bedste mærkevare udvalg i polo shirts fra bla. Hugo Boss, Sand,Fynch Hatton,m.fl. Vores tema er en kendt kvalitet -med en perfekt pasform - i et klassisk eller nytænkende design, med et spændende udtryk. Hos fashionbox.dk finder du nyheder hele tiden idet vores leveringer strækker sig over 8-10 måneder om året.

Vis flere produkter

Poloshirts - kvalitets udvalg hos fashionbox

Fashionbox præsenterer et flot og håndplukket udvalg af poloshirts til mænd i alle aldre. Vi har sammensat noget for enhver smag med hensyn til farver mønstre, og ikke mindst pasforme.Du kan altid finde de klassiske poloshirts til mænd hos fashionbox. De populære mærker som Hugo Boss,Boss Green og Sand Copenhagen, og mange fler er altid repræsenteret med et bredt udvalg i poloshirts til mænd hos fashionbox.dk - Kvaliteterne er mange og spænder fra de klassiske 100% Bomuld til de mere tekniske kvaliteter, fra eksempelvis Boss Green og Sand Copenhagen.Så kan du altid finde den smag og det look du ønsker dig.

Vores udvalg byder på poloshirts med lange ærmer og korte ærmer, ens for dem alle er, at du kan give den gas på farver eller mønstre. Eller du kan tone dit udtryk ned med en diskret farve.Du kan med andre ord gøre din polo formel eller sporty, alt efter hvilket udtryk du vil sende.

Flere af de kendte mærker er begyndt at sætte en flip på deres poloer, hvilket giver et mere dresset udtryk på din polo shirt.

Herre Polo shirt og polo T shirt i mange varianter

Den populære poloshirt er ikke kun forbeholdt sportsfolk, men alle mænd der har lyst til, at skifte skjorten en gang imellem, har en polo eller to i skabet.De store modehuse i Europa har alle poloer, med i deres kollektioner,fordi mange mænd, bruger ders poloshirts til både job,fritid og til en sports arktivivtet.

Det var Tennis stjernen der opfandt den populære polo T shirt

Rene Lacoste var manden der bragte polen ind i sports og mode verdenen. Han desinede en løs og afslappet polo shirt til tennis spillere. Opgaven for ham var at, designe en polo med komfort og som var åndbar og praktisk. Man må sige at han var forudseende der tilbage i 1930èrne, for han er stadig en legende inden for tennis sporten,via hans poloshirt.Idag er golf sporten en stor forbruger af polo shirts,og hos fashionbox.dk har vi gjort en indsats for at præsenterer bla. Hugo Boss Green som en mere sporty polo.

Pasform

Fashionbox har flere pasforme at vælge imellem. Vi har to hoved grupper nemlig slim fit og regular fit.

På trods at enslydende figur, eks. slim fit er der stor forskel på slim fit fra mærke til mærke. Det samme gør sig gældende på pasformen regular fit. Du har sikkert prøvet samme pasform og størrelse, fra to forskellige mærker og bagefter konstateret at det en mærke var mindre end det andet.

Tip: Inden du vælger størrelse på din nye Polo shirt eller Polo T shirt, så mål din bedste polo shirt fra skabet. Tag mål på brystet lige under ærmerne og mål derefter længden fra det nederste af kraven til kanten i bunden af din polo shirt.

Med disse to mål i hånden, kan du nu vælge hviken pasform der er bedst for dig - God fornøjelse.

En polo Shirt skal passe...

Den skal side til uden at være malet på. Ærmerne skal være tilpas løse så, ærmet ikke kravler op og bliver siddende, efter at du har givet hånden og hilst på en person. En tommelfinger regel, er at man skal kunne få en finger rundt om afslutningen mellem ærme og arm, så er der luft nok til at ærmet kan falde på plads af sig selv.

Længden på din polo shirt skal passe til din højde. Ofte er en slim fit polo kortere end en Regular fit polo t shirt. En grund regel er at, ryglængden skal maximalt gå ned til din øverst baglomme kant. Test evt. om den er for kort ved at bukke dig fremover.

Hvilken farve skal det være...

Inden du vælger farve skal du, lige tænke over hvad du skal bruge din polo t shirt til. Skal det være til sport,fritid eller mere formelt under en jakke på job.

De sikre farver, som basis garderobe er hvid,mørkeblå,grå eller sort. Disse farver kan mixe med mange forskellige farver bukser og evt. jakke eller cardigan. 

Vil du sende et friskt signal med din polo shirt, så er farverne orange, grøn, rød, gul og lilla gfarver der sætter fart på kombinationen med eks. jeans, chinos eller shorts.

Vil du krydre de skarpe farver ekstra, så er store logoer, og tal en ekstra variant, at bygge på. Vi anbefaler at du holder igen med disse til den mere formelle kombination.

Polo shirt til mænd- En god gaveide til ham

Polo shirt til mænd er gået hen og blevet en basis artikel, hos mange mænd og befinder sig i mange garderober året rundt, ikke mindst efter ,at udvalget i langærmet poloshirts til mænd er blevet væsentligt størrer, hos bla. Fashionbox.dk.

 

Tilbage til toppen