Shorts

Shorts til mænd

Her finder du et lækkert udvalg af shorts, fra mærker som, Hugo Boss, Brax m. flere. Her vil både være badeshorts samt almindelige shorts.

Vis flere produkter

Når sommeren er på sit højeste, er der ikke noget bedre end et par shorts.

Sommeren kommer og går, uanset om solen skinner for fuld kraft, eller gemmer sig for skyerne, længere end vi ønsker det - så glæder vi os til den nye sæson og de nye trends.

Casual herre shorts

Når det gælder shorts til mænd i den afslappede kategori,skal der knald på farverne, det finder du helt sikkert hos Hugo Boss, Boss Green eller Brax. Typisk længe er lidt over knæet, der er stadig lårlomme på en del af disse shorts.Kvaliteterne er både de kraftige lærreds vævet som går i retning af cargo army stilen.Men mange af de shorts er nu vævet i en let poplin kvalitet.

Vi har samlet alle Brax shorts her

Dresset shorts til mænd

Her kommer nyhederne for alvor - striber - minitern og kortere længder. Kort sagt den klasiske college stil eller New England stilen, med et twist af sport.Gode eksempler på dette kunne være Boss Green eller  Hugo Boss. Det er i denne gruppe du sætter en blazer jakke til dine short en lækker oxford skjorte i knald farve og en butterfly på - værsgo`så er der sommer fest.

Klassiske shorts til mænd

Her er fornyelsen mere kvaliteten end modellen,som stadig er til lidt over knæet. Modellerne er typisk med skrålommer og baglommer.Brax eksperimenterer, med nye lækre lette kvaliteter. Men også indfarveningerne er et kapitel for sig. Solen er jo en kraftig blege faktor som alle shorts producenter arbejder mod.Brax har opfundet en Perma behandling til sine bomulds kvaliteter, som gør dem meget modstands dygtige over for blegning af solen, men også mod vaskepulveret.  

Bade shorts

Til denne sæson er de blevet kortere - Et godt stykke over knæet, de fleste som ensfarvet, med et lækkert logo på.

Nyheden er nye tekniske kvliteter som er meget hurtig tørrende. Derud over er der tænkt på små detaljer som huller i lommerne, så vandet kan løbe ud og de fleste er med små lommer. - Der er igen undskyldning for ikke at se godt ud når du hopper i vandet !  

Du har sikkert dine favorit shorts - Det har vi også hos fashionbox.

Tilbage til toppen