Ophørsudsalg! Vi lukker for herreafdelingen på Fashionbox og alt skal derfor væk inden 1/12/2019. Obs. 14 dages returret.

Skindjakke

Skindjakke

Herre skindjakker fra de bedste mærker. Hos fashionbox.dk har vi udvalgt en række forskellige skindjakker med en masse forskellige anvendelsmuligheder. Vi har konstant øje for at finde de bedste kvaliteter af skindjakker til dig - selvfølgelig til den bedste pris! 

Vis flere produkter

Læderjakker

Hos Fashionbox.dk arbejder vi med de bedste mærker, når det gælder skindjakker til mænd. Vi har mærker som Hugo Boss, Milestone og andre lækre mærker præger vores udvalg, når du skal kigge på en ny skindjakke.

En skindjakke holder længe

Derfor er det vigtigt, at du lige overvejer hvilken længde ,der vil være den bedste for dig i det daglige brug. Skal du bruge din nye skindjakke i kombination med job, så den eventuelt skal dække en jakke, eller skal den være kort og sporty til et par jeans eller over en striktrøje. En skindjakke til mænd skal som regel kunne bruges til flere formål, idet en skindjakke holder længe - og vil være til glæde i mange år.

Vælg en blød kvalitets skindjakke

Når du skal vælge den nye skindjakke, bliver du mødt med mange kvaliteter. Fashionbox.dk har med baggrund i vores fysiske butik Boston i Roskilde mange års erfarring med salg af skindjakker. Den erfarring bruger vi, når vi vælger vores udvalg af kvaliteter. Vi vælger ofte Lammmeskind,kalveskind og andre bløde skindkvaliteter. Med disse kvaliteter får du komfort og udstråling på din skindjakke.

Vi håber, at du finder en skindjakke, der passer til dit ønske, og har du spørgsmål, er du velkommen på vores service mail kenn@kenn.dk eller på tlf 46358210 til vores butik, Boston i Roskilde.

Tilbage til toppen