Ophørsudsalg! Vi lukker for herreafdelingen på Fashionbox og alt skal derfor væk inden 1/12/2019. Obs. 14 dages returret.

Skjorter

Skjorter til mænd

Herreskjorten er en af de mest centrale dele af en mands beklædning og den del, man oftest lægger mest mærke til, når først man kommer lidt tættere på. Samtidig er skjortens farver, mønster, flip og knapper en af de få måder, manden kan bruge til at signalere noget om, hvem han er inderst inde. Hos FashionBox giver vi dig de bedste muligheder for vise dette, ved at tilbyde dig et stort, alsidigt udvalg af forskellige typer skjorter fra Hugo Boss, Stenstrøms, Eton, Eterna, Sand og mange flere.

Den klassiske mands beklædning består af bukser, jakke og en skjorte – samt naturligvis undertøj, strømper, livrem og hvad der nu ellers hører sig til. Er du mere casual, er jakken erstattet af en striktrøje, en sweaters eller en cardigan. Men skjorten er der næste altid og giver dig mange flere muligheder for at variere og sammensætte dit outfit, end du får med f.eks. polo og T-shirts, der er de eneste rigtige alternativer til skjorten.

 

Vis flere produkter

« 1

Vi har et stort udvalg af skjorter til mænd

Hos FashionBox giver vi dig masser af skjorter at vælge imellem. Så hos os finder du med garanti lige den skjorte, der har det du savner til dit outfit. Variationsmulighederne inden for flipper, brystlommer, knapper og mønstre er næste uendelige og hver eneste skjorte på vores hylder har deres helt særlige raffinementer og smarte detaljer.

Således har vi hvide skjorter, slim fit skjorter eller smoking skjorter til din smoking eller dit stilfulde jakkesæt, når den står på fuld galla og krav om, at du stiller op i dit stiveste pus. Til hverdagen har vi masser af flotte business skjorter, der sikrer dig en stilfuld og pæn skjorte, der ikke bliver for støjende, lige som vi naturligvis har denim skjorter til efterårsturen til sommerhuset og en flot kortærmet skjorte til de varme sommerdage og ferien.

Sådan vælger du den perfekte skjorte

Når du skal vælge skjorte, starter du med at vælge størrelsen. De fleste skjortemærker er opdelt efter halsomkredsen i cm, så måler du den, har du et godt udgangspunkt for valget af skjorte. De passer som regel sammen med tøjstørrelsen på denne måde:

 • S = 37/38

 • M = 39/40

 • L = 41/42

 • XL = 43/44

 • XXL = 45/46

Når du har fundet din størrelse, er det næste valg, du skal foretage, hvilken pasform du ønsker på din skjorte. Her er det lidt mere forskelligt fra mærke til mærke og en pasform hos et mærke svarer derfor ikke nødvendigvis til samme pasform hos et andet mærke. Generelt hænger det dog således sammen:

 • Slim fit: Slim Fit og Extra Slim Fit betegner skjorter med en meget tæt pasform

 • Slank: En pasform der ligger mellem Slim og Regular fit. Anvendes af bl.a. Tommy Hilfiger og hedder Fitted Body hos Gant

 • Regular fit: Er den mest almindelige pasform på all-round herreskjorter og går under navne som Regular eller Modern Fit hos Eterna, Contemporary Fit hos Eton, Fitted Body hos Stenstrøms og State N hos Sand.

 • Classic fit: Virker lidt mere løstsidende end Regular fit, men har stadig figur i skjorten. Hedder Regular hos Eterna og Classic hos Stenstrøms og Eton.

Endelig er der skjorteflipperne. Her findes der generelt disse fire varianter:

 • Button Down: Flipperne knappes fast med en knap for enden af flipperne.

 • Button Under: Skjorteflipperne knappes på undersiden af flippen med en usynlig knap.

 • Cut-away: Flipperne er skåret skråt af i en vinkel, der er næsten vandret med skulderen.

 • Classic: Skjorteflipperne er løstsidende og peger ned mod brystet.

Således klædt på, er du klar til at gå på jagt efter den perfekte skjorte i vores vidtfavnende kategori for herreskjorter.

 

Tilbage til toppen