Strik

Strik til herrer

Skjorte og pullover eller cardigan er altid et stilsikkert og godt valg, når dresscoden skal være lidt mere casual, uden at det bliver alt for relaxed. Det viser din sans for detaljer og gør sig godt ved stort set alle lejligheder. Andre vælger en t-shirt under strikken. Uanset dine præferencer finder du lige den striktrøje, pullover, cardigan eller anden form for strik, der passer til her hos Fashionbox.dk
Hos Fashionbox.dk finder du et bredt udvalg af strik fra Hugo Boss, Boss Green, Sand, Cosby, Fynch Hatton og Sibin Linnebjerg – mærker der er kendt for hver deres karakteristiske stil og altid gennemførte kvalitet.

Vis flere produkter

Hugo Boss pullover til herrer

Hugo Boss er kendt for deres karakteristiske design og moderne elegance med friske farver mikset med klassiske detaljer. De har flere forskellige serier inden for strik i både deres premium brand Boss, det mere casual Hugo og det sporty mærke Boss Green.

Sortimentet spænder fra klassiske pullovers og cardigans over jumpers og striktrøjer i friske farver og til det mere casual. Du kan læse mere om Hugo Boss strik til herrer her.

Sand strik

Sand Copenhagen har også et eksklusiv udvalg af strik, primært som cardigans og pullovers. Her er det lige som de øvrige produkter fra Sand, især de iøjnefaldende farver og mønstre, der er i centrum – selv om du også sagtens kan få Sand strik i mere afdæmpede og diskrete farver.
Det er flot og det er eksklusivt og du finder vores kollektion af Sand strik til herrer lige her.

Cosby herrestrik

Cosby er et andet af de mærker, vi fører, der har et eksklusivt udvalg af hippe strikvarer. Det er både meget funktionelt og en fantastisk distingveret måde at udtrykke din stil på. Du kan have en Cosby strik på uden andet inden under eller bruge den oven på enten skjorte eller t-shirt. Se de forskellige modeller inden for Cosby strik til herrer her.

Fynch-Hatton strik

Tyske Fynch-Hatton er kendt for deres meget maskuline design og er især kendt for deres rustikke pullovers og cardigans, der emmer af kvalitet. Det er virkelig lækre og behagelige strik-produkter, som du bare må eje, når først du har set dem.
Alene de mange fede detaljer som kantforstærkninger i læder, flotte syninger og broderier i kontrastfarver, kraftige lynlåse og masser af smarte knapper, labels og andre finurligheder gør dette mærkes striktrøjer til noget helt specielt. Se vores Fynch-Hatton strik-kollektion her.

Dansk strik fra Sibin Linnebjerg

Lige som Sand Copenhagen er Sibin Linnebjerg dansk. Det ses og føles tydeligt på de mange lækre strikvarer, der indgår i Sibin Linnebjergs kollektioner. Det er strik der er fremstillet efter traditionelle produktionsmetoder og med et aldrig svigtende blik for kvaliteten. Læs mere om Sibin Linnebjerg strik til mænd her.

 

 

Tilbage til toppen